ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μπεργκ φεύγει μόνο με τη ρήτρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr το ρεπορτάζ από τη συνάντηση Λυμπερόπουλου – Μπεργκ – ατζέντη. Τι ειπώθηκε για τις καθυστερήσεις, τη μείωση του μπάτζετ και τις εξηγήσεις του ποδοσφαιριστή για τις δηλώσεις του.

Η αδυναμία της ΠΑΕ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές, απασχόλησε τη συνάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Μάρκους Μπεργκ και τον μάνατζερ του. Ο ατζέντης ρώτησε τον τεχνικό διευθυντή για την ασυνέπεια και για τη φημολογούμενη μείωση του μπάτζετ και αν αυτές σημαίνουν την έναρξη μίας προβληματικής περιόδου, που θα συνεχιστεί.

Ο Λυμπερόπουλος παραδέχτηκε τις δυσλειτουργίες, αλλά διαβεβαίωσε ότι λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα για να περιοριστούν και σταδιακά, να εξαλειφθούν τα φαινόμενα. Όπως τόνισε, ο στόχος είναι την επόμενη σεζόν, όλες οι πληρωμές να πραγματοποιούνται στην ώρα τους και σε αυτό αποσκοπεί ο εξορθολογισμός που εκτελεί η διοίκηση.

ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Όσον αφορά τη μείωση του μπάτζετ, ο Λυμπερόπουλος εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός θα περικόψει τις σπατάλες και θα δαπανά τους πόρους του πιο στοχευμένα. Μάλιστα, ανέλυσε στον Μπεργκ και στον μάνατζερ του το αγωνιστικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Σουηδό στράικερ να εκφράζει την εμπιστοσύνη του στο προπονητικό επιτελείο. Άλλωστε, ο 30χρονος στράικερ έχει δείγματα από τη δουλειά του Ουζουνίδη και την επαινεί σε κάθε ευκαιρία.

Στη συζήτηση τέθηκε και το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, με τον Λυμπερόπουλο να είναι ξεκάθαρος ως προς τη θέση της διοίκησης. Ο Μπεργκ δεν είναι προς πώληση και εφόσον κάποιος ενδιαφερόμενος καλύψει τη ρήτρα εξαγοράς, τότε έγκειται στον ποδοσφαιριστή να αποφασίσει. Υπενθυμίζεται πως το ποσό που αποδεσμεύει τον Σουηδό είναι 9 εκατομμύρια ευρώ, τα 5,5 για τον Παναθηναϊκό και τα 3,5 για το Αμβούργο.

Ο ΜΠΕΡΓΚ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ

Από την πλευρά του, ο Μπεργκ διευκρινίζοντας τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του, εξήγησε ότι δεν επιθυμεί να φύγει, αλλά θέλει να αποτελεί μέλος ενός ανταγωνιστικού ρόστερ. Ο Σουηδός θέλει να πρωταγωνιστήσει με τον Παναθηναϊκό, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα, που θα ξεπεράσει τους αντιπάλους και τις παθογένειες στην Ελλάδα. Για αυτό, προτίμησε να μιλήσει δημόσια και να μην αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο για το μέλλον του.

Ακόμα, ο Μπεργκ τόνισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και θα κάνει το παν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play offs. O 30χρονος επιθετικός θεωρεί πολύ σημαντική τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League και το επισήμανε στον Λυμπερόπουλο, ως ένα στοιχείο που θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο για τη νέα σεζόν.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συνάντηση Λυμπερόπουλου με τον Μπεργκ και τον μάνατζερ του
Ο Μπεργκ δεν περίμενε τόσο μεγάλο αντίκτυπο
Ειδοποίησε τους Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο ο Αλαφούζος
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ