ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μουνιέ επανήρθε στο προσκήνιο

Bologna's Anthony Mounier controls the ball during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
Bologna's Anthony Mounier controls the ball during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni) AP

Το αδιέξοδο στις συζητήσεις του Άντονι Μουνιέ με τη Ναντ τον οδήγησαν εκ νέου στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Νίκολα Νίνκοβιτς παραμένει στα υπόψη. (video)

Τα "πηγαινέλα" με τον Άντονι Μουνιέ συνεχίζονται... Ο Γάλλος εξτρέμ είχε απορρίψει την προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα και ανάγκασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, όπως του Νίκολα Νίνκοβιτς της Τζένοα.

Ωστόσο, η διαπραγμάτευση του 29χρονου ποδοσφαιριστή της Μπολόνια με τη Ναντ δεν ευδοκίμησε και ο ίδιος αποφάσισε να... χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού! Βέβαια, ίσως πρόκειται για κινήσεις τακτικής από τον ατζέντη του Μουνιέ, κάτι που θα φανεί στις επόμενες ώρες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται εκ νέου με τον Γάλλο εξτρέμ επειδή εξαρχής ήταν η πρώτη επιλογή του Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Τριφυλλιού θέλει τον Μουνιέ και έχουν αρχίσει ξανά οι επαφές με τον παίκτη και τη Μπολόνια, ώστε να επιτευχθεί ο δανεισμός.

Ο Νίκολα Νίνκοβιτς απασχολεί σοβαρά και εφόσον προκύψει συμφωνία στη συνάντηση του Κώστα Διαμαντόπουλου με τον αθλητικό διευθυντή της Τζένοα, τότε η περίπτωση θα προχωρήσει άμεσα χωρίς περαιτέρω αναμονή για τον Μουνιέ. Διότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές επιλογές ώστε να περιμένει.

"ΟΧΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΧΕΛ

Σύμφωνα με Ουρουγουανό δημοσιογράφο, η Νασιονάλ Μοντεβίδεο απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για τον 19χρονο στόπερ, Αγουστίν Ρόχελ. Η ομάδα της Ουρουγουάης επιθυμεί να κρατήσει μέχρι τον Δεκέμβριο τον ποδοσφαιριστή και δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει άμεσα, παρότι η προσφορά του "Τριφυλλιού" ήταν δελεαστική.

Ο Μουνιέ επανήρθε στο προσκήνιο

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: AP Photo/Gianfilippo Oggioni

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ