ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο μοναδικός οπαδός του Παναθηναϊκού στο Αζερμπαϊτζάν

ΤΟ 2-1 ΣΤΟ 28 ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ
Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο έναν οπαδό θα έχει στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός εναντίον της Γκαμπάλα, στη ρεβάνς του Μπακού! Το δρομολόγιο, το δώρο της ΠΑΕ και τα ταξίδια του.

Όχι και τόσο δύσκολο το δρομολόγιο, αρκετά μεγάλο το κόστος. Αθήνα - Κωνσταντινούπολη, Κωνσταντινούπολη - Μπακού. Το επιχείρησε μόνο ένας φίλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα απολαύσει το προνόμιο - και θα έχει να το λέει στα... εγγόνια του - να αποτελεί τον έναν και μοναδικό υποστηρικτή του Τριφυλλιού στην "Bakcell Arena" που μετονομάστηκε σε "8 km. Stadium".

O 39χρονος φίλος του Τριφυλλιού ασφαλώς δεν ταξίδεψε με το μικροσκοπικό τσάρτερ της ομάδας, χωρητικότητας 40-45 θέσεων. Από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην Πόλη και από εκεί με πτήση περίπου τριών ωρών στο Μπακού, θα πάρει σήμερα την πρόσκλησή του από τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πιθανότατα θα καθίσει και στις θέσεις των επισήμων!

Τα στελέχη της ΠΑΕ έψαξαν και βρήκαν τα στοιχεία του πιστού οπαδού, σήμερα θα συναντηθούν μαζί του και όταν όλοι με το καλό επιστρέψουν στην Αθήνα, θα του κάνουν δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας. Πρόκειται για 39χρονο (το ονοματεπώνυμό του είναι στη διάθεση του Sport24.gr), ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μπορεί να ταξιδεύει για την αγαπημένη ομάδα του μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Το είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια, το έκανε και εφέτος. Με την ελπίδα να έχει... ακόμη μια ευκαιρία για το "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ...", αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στα play offs του Europa League. Aπό το Αζερμπαϊτζάν μέχρι... ποιος ξέρει πού!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ