ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μολέντο θα συναντηθεί με ανθρώπους της Ιντερνασιονάλ

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο και ο ατζέντης του θα συναντηθούν με εκπροσώπους της Ιντερνασιονάλ και θα συζητήσουν για την προοπτική να συνεργαστούν. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ένα ραντεβού που θα καθορίσει μέρος των εξελίξεων για τον Ροντρίγκο Μολέντο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/12) στο Πόρτο Αλέγκρε. Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, ο ατζέντης Ζίλμαρ Βελόζ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να συναντηθούν για να συζητήσουν την προοπτική να συνεργαστούν.

Η πρόταση της Ιντερνασιονάλ προς τον Παναθηναϊκό για το 75% των δικαιωμάτων του Μολέντο προσδιορίζεται στις 260.000 ευρώ. Διαφορετικά, η βραζιλιάνικη ομάδα θα απαιτήσει το 1/4 του ποσού που θα εισπράξει το Τριφύλλι από την πώληση του 30χρονου αμυντικού, επειδή διατηρεί το 25% της ιδιοκτησίας του.

Η εκκρεμότητα αφορά στους όρους της συνεργασίας της Ιντερνασιονάλ με τον Μολέντο και αυτό θα συζητηθεί στη συνάντηση της Κυριακής. Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό μεταξύ της «κολοράντο» και του δυναμικού στόπερ και η διαφορά που πρέπει να καλυφθεί, δεν είναι μικρή.

Ο Παναθηναϊκός ζητάει μίνιμουμ 500.000 ευρώ για να πουλήσει, ωστόσο η κατάληξη εξαρτάται από τον Μολέντο. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε με δικηγόρο πριν αναχωρήσει από την Αθήνα, για την περίπτωση που θα τον χρειαστεί και διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής. Κυρίως, από την 1η Ιανουαρίου θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει με άλλη ομάδα για το καλοκαίρι του 2018, όποτε τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό στενεύουν.

Πρακτικά, εφόσον ο Μολέντο συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ ή με άλλο club, ο Παναθηναϊκός θα πιεστεί να αποδεχτεί τη μεταγραφή. Διότι, όπως έχει αποδειχτεί στο πρόσφατο παρελθόν, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και προσαρμόζεται στις περιστάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ