ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Μολέντο θα πάρει άμεσα τις αποφάσεις του

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επιστροφή στο Πόρτο Αλέγκρε και στην οικογένεια ή ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στη Θεσσαλονίκη. Το Sport24.gr μπαίνει στο μυαλό του Ροντρίγκο Μολέντο και αναλύει τι ισχύει με την πρόταση της Ιντερνασιονάλ και με την προσφορά του ΠΑΟΚ.

Η Ιντερνασιονάλ είναι ο κυριότερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση του Ροντρίγκο Μολέντο. Υπό άλλες προϋποθέσεις, η Τραμπζονσπόρ θα είχε τον πρώτο λόγο, όμως επειδή είναι υποχρεωμένη να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της λόγω επιτήρησης από την UEFA, η υποβολή επίσημης πρότασης θα καθυστερήσει και ίσως να είναι αργά.

Τι ισχύει όμως με το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ; Πρόκειται για την πρώην ομάδα του Μολέντο, από την οποία τον αγόρασε ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο του 2017 και η οποία διατηρεί το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Η "κολοράντο" θέλει τον Μολέντο εδώ και ένα χρόνο, επιχειρώντας στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους να αποκτήσει τον 30χρονο αμυντικό από το "τριφύλλι". Τον Δεκέμβριο επανέκαμψε για τρίτη φορά, προτείνοντας 260.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και "βελτίωσε" την πρόταση της, πιέζοντας τον ποδοσφαιριστή να χαρίσει 100.000 ευρώ από τα δεδουλευμένα του.

Η Ιντερνασιονάλ προτείνει στον Μολέντο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αποδοχές που θα αγγίξουν τις 400.000 ευρώ ετησίως. Επιπλέον, δίνει το πλεονέκτημα στον Βραζιλιάνο στόπερ ότι θα μείνει στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου θα βλέπει την κόρη του και θα βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του.

Ωστόσο, μέχρι τώρα ο Μολέντο δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση της Ιντερνασιονάλ, ούτε όμως και την έχει απορρίψει. Αντίθετα, την κρατά ενεργή και ψάχνει κάτι καλύτερο από οικονομικής άποψης, για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Όσο για την Ιντερνασιονάλ, αυτή δεν αποσύρεται επειδή θέλει να κλείσει το θέμα του Μολέντο με τον ένα τρόπο, να τον αποκτήσει ή με τον άλλο, να πάρει το 1/4 του ποσού που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός από την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Είναι σαφές ότι αν ο Μολέντο είχε μείνει ικανοποιημένος από τα προτεινόμενα της πρώην ομάδας του, θα είχε ήδη υπογράψει. Διότι θα μετακόμιζε ξανά στην πόλη του και δεν θα αναγκαζόταν να αγωνίζεται μακριά από τους δικούς του ανθρώπους, όπως συμβαίνει τώρα με τον Παναθηναϊκό.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ (650.000 ευρώ το χρόνο) είναι υψηλότερη από την Ιντερνασιονάλ, αλλά ακόμα και έτσι δεν προσεγγίζει τις επιθυμίες του Μολέντο. Από την άλλη, είναι η πιο υψηλή που έχει δεχτεί έως τώρα ο Μολέντο, ακόμα και σε σύγκριση με τη διερευνητική επαφή με την Τραμπζονσπόρ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μολέντο έχει διαρκή επικοινωνία με τον ατζέντη του και θα πάρει τις αποφάσεις του στις επόμενες ώρες. Επειδή δεν θέλει να αιωρείται το μέλλον του και προτιμά να ξεφύγει από την ανασφάλεια που επικρατεί στον Παναθηναϊκό το συντομότερο δυνατό. Όσο για τη διοίκηση, δεν έχει περιθώρια ελιγμών και θα δεχτεί την επιλογή του ποδοσφαιριστή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ