ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μολέντο συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις

Ο Μολέντο συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και αναμένεται να προφυλαχθεί για την πρεμιέρα του Europa League. Δεν προλαβαίνει ο Κοτσόλης, αποφόρτιση ο Λέτο.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει την επιθυμία να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο σαββατιάτικο (10/9) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, φαίνεται πως αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Ο Βραζιλιάνος στόπερ δοκίμασε να προπονηθεί την Πέμπτη (8/9), αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και σε συνεννόηση με τον Στραματσόνι, αποχώρησε.

Ακόμα υπάρχει χρόνος για να προλάβει ο Μολέντο να αγωνιστεί, όμως το σίγουρο είναι πως ο Στραματσόνι δεν προτίθεται να ρισκάρει, για αυτό και δεν τον άφησε να προπονηθεί. Εφόσον ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός πονάει, τότε ο Ιταλός δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει, ώστε να τον έχει υγιή στο ματς με τον Άγιαξ.

Ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και οι Μπουμάλ-Τελάντερ το πρόγραμμα τους. Ο Κοτσόλης υποβλήθηκε σε θεραπεία και αναμένεται να μείνει εκτός στο ματς με τον Λεβαδειακό, οπότε ως αναπληρωματικός γκολκίπερ υπολογίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Πέμπτης (8/9) περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική, στημένες φάσεις και παιχνίδι. Η προπόνηση της Παρασκευής (9/9) θα αρχίσει στις 15:30 και μετά τη λήξη, η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ