ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μολέντο πρότεινε στον Παναθηναϊκό συμβιβασμό για την Εφορία του

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος του Ροντρίγκο Μολέντο έχει κάνει πρόταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρύθμιση της Εφορίας του. Αναβολή στις εφέσεις για Μπούρμπο και Βέμερ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Με την ευκαιρία της παρουσία του στην Αθήνα, ο Ροντρίγκο Μολέντο προσπάθησε να συνεννοηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το ποσό που αντιστοιχεί στην Εφορία του. Ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου στόπερ έστειλε ένα συμφωνητικό στην ΠΑΕ, με την πρόταση του για διακανονισμό.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της πλευράς Μολέντο, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πληρώσει περίπου 200.000 ευρώ για τις φορολογικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή. Εφόσον το Τριφύλλι δεν αποδεχτεί τον τρόπο αποπληρωμής, τότε ο Βραζιλιάνος θα καταθέσει προσφυγή στα όργανα της ΕΠΟ.

Ο Μολέντο θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Παρασκευή (22/6) και έχει δώσει προθεσμία μερικών ημερών στην ΠΑΕ για να πάρει απάντηση. Πάντως, μέχρι τώρα η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει απαντήσει σε ανάλογες κρούσεις και αφήνει τις υποθέσεις να επιλυθούν στις αρμόδιες επιτροπές.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΒΕΜΕΡ, ΜΠΟΥΡΜΠΟ

Την Πέμπτη (21/5) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε προγραμματίσει την εκδίκαση των εφέσεων της ΠΑΕ κατά των πρωτόδικων αποφάσεων υπέρ των Χρήστου Μπούρμπου και Γενς Βέμερ.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Τριφυλλιού, Άλκης Παπαντωνίου κατέθεσε αίτημα αναβολής και ο συνήγορος των δύο παικτών, Πάρης Ατλαμάζογλου συναίνεσε.

Οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ