ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μολέντο είναι η εναλλακτική της Τράμπζοσπορ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Τράμπζοσπορ διατηρεί στη λίστα της τον Ροντρίγκο Μολέντο, ενώ η Κόνιασπορ ασχολείται ξανά με τον Νίκλας Χουλτ.

Ενεργή στη διεκδίκηση του Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει η Τράμπζοσπορ, παρότι δεν εμφανίζεται σε καθημερινή βάση στα ρεπορτάζ. Η τουρκική ομάδα έχει ως πρώτη εναλλακτική τον 30χρονο στόπερ του Παναθηναϊκού, μετά τη βασική επιλογή της για το κέντρο της άμυνας.

Ο διακαής πόθος της Τράμπζοσπορ ακούσει στο όνομα Γκάμπριελ Παλέτα. Πρόκειται για τον 31χρονο Αργεντίνο στόπερ της Μίλαν, τον οποίο οι Τούρκοι παράγοντες προσπαθούν να πείσουν να μετακομίσει στην Τραπεζούντα. Όμως, το έργο τους προμηνύεται δύσκολο, αφού ο ποδοσφαιριστής προτιμά να μείνει στο Μιλάνο για αγωνιστικούς και για λόγους ασφαλείας.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Habertürk", ο Μολέντο είναι ο επόμενος στη λίστα. Η Τράμπζοσπορ τον θεωρεί μία εφικτή περίπτωση και εφόσον δεν τελεσφορήσει η διαπραγμάτευση με τη Μίλαν για τον Παλέτα, θα στραφεί στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, η Ιντερνασιονάλ παρακολουθεί την υπόθεση και θέλει τον επαναπατρισμό του Μολέντο. Η προτεραιότητα της είναι να πείσει τον 30χρονο στόπερ να γυρίσει στο Πόρτο Αλέγκρε. Διαφορετικά, έχει διαμηνύσει στον Παναθηναϊκό ότι θα ζητήσει το 25% από το αντίτιμο για την πώληση του, επειδή διατηρεί το αντίστοιχο ποσοστό επί των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Η ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΓΙΑ ΧΟΥΛΤ

Από το προηγούμενο καλοκαίρι, η Κόνιασπορ είχε ασχοληθεί με τον Νίκλας Χουλτ. Τότε, περίμενε την αποδέσμευση του Σουηδού αριστερού μπακ λόγω των οφειλών του Παναθηναϊκού, με την προοπτική να αποκτήσει ως ελεύθερο. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο Χουλτ ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2020.

Η Κόνιασπορ ξαναψάχνει την περίπτωση του Χουλτ, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως έχει τη διάθεση να πληρώσει για να τον αποκτήσει. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο χρήματα προτίθεται να δώσει, αλλά θα εξαρτηθεί και από τη διάθεση του 27χρονου ακραίου μπακ. Ο Χουλτ δέχεται να πουληθεί, αλλά δεν συμφωνεί με την υψηλή τιμή που ορίζει ο Παναθηναϊκός και αυτό ίσως προκαλέσει εξελίξεις...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ