ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μολέντο διαψεύδει τα σενάρια φυγής του

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο ενημερώθηκε για τις διαδόσεις σχετικά με πιθανή μεταγραφή του και τόνιζε ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για άλλη μία φορά το φετινό καλοκαίρι, με αφορμή τα νέα σενάρια περί αποχώρησης του.

Διότι την Τρίτη (8/8) και την Τετάρτη (9/8) είχε διαδοθεί στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι θα κατατεθεί πρόταση για την αγορά του Βραζιλιάνου και ο ατζέντης του ψάχνεται στην Τουρκία.

Ο Μολέντο ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα και συνομιλώντας με τους συμπαίκτες του, εξέφραζε την απορία του για την προέλευση τους.

Ο 29χρονος αμυντικός τόνιζε ότι δεν σκέφτεται να φύγει από την Αθήνα και περιμένει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, που θα τον δεσμεύει έως τον Ιούνιο του 2020.

Την ίδια εντύπωση έχουν και τα διοικητικά στελέχη του "τριφυλλιού", αφού κατά την παρουσία του μάνατζερ του Μολέντο στην Αθήνα, ανήμερα του παιχνιδιού με τη Γκαμπάλα στις 27 Ιουλίου, επιβεβαιώθηκαν τα συμφωνηθέντα για την επέκταση της συνεργασίας τους. Δεν προέκυψε κάποια νέα απαίτηση, ούτε υπήρξε νύξη για το ενδιαφέρον ομάδας από το εξωτερικό.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκαλείται... θόρυβος γύρω από τον Μολέντο. Προφανώς δεν προέρχεται από τη διοίκηση, αφού αυτή δεν επιθυμεί να την αναστάτωση.

Πάντως, ο Μολέντο είναι συνεπής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και με την απόδοση του δείχνει ότι επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι οκτώ όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο "κίνδυνος" του Απόλλωνα και ο πραγματικός κίνδυνος
Όλα ανοιχτά για επιθετικό και αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό
Θλάση β' βαθμού ο Κουλιμπαλί, ένα μήνα εκτός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ