ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μαμούτε φεύγει για να αδειάσει θέση στον Παναθηναϊκό

Ο Μαμούτε φεύγει για να αδειάσει θέση στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαμούτε δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοση του στον Παναθηναϊκό, όμως οι Βραζιλιάνοι υποδεικνύουν ότι ο πραγματικός λόγος για την επικείμενη αποδέσμευση του είναι άλλος.

Οι φήμες για την επιστροφή του Γιούρι Μαμούτε στη Βραζιλία διέσχισαν τον Ατλαντικό και έφτασαν στην πατρίδα του... Η ιστοσελίδα "esporte.uol.com.br" αναπαρήγαγε τα ελληνικά δημοσιεύματα και ανέφερε ότι ο 20χρονος δεν έχει δικαιώσεις τις προσδοκίες, οπότε είναι πιθανό να διακοπεί ο δανεισμός του και να γυρίσει στη Γκρέμιο.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα επιβεβαιώνει ότι ο Μαμούτε έχει παραχωρηθεί δανεικός έως τον Ιούνιο του 2017, αλλά καταγράφει ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και σκοπεύει να λύσει το συμβόλαιο του.

Πάντως, το στοιχείο που επικαλείται η ιστοσελίδα για να ενισχύσει το ρεπορτάζ της, είναι ότι ο Παναθηναϊκός προτίθεται να ενισχύσει το ρόστερ του με μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και ο Μαμούτε καταλαμβάνει θέση ξένου. Οπότε, ο κύριος λόγος που θα αποχωρήσει, είναι για να ελευθερωθούν θέσεις για παίκτες χωρίς διαβατήριο της ΕΕ.

Καταλήγοντας, το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι η Γκρέμιο δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για την πρόθεση του Παναθηναϊκού, συνεπώς αρνήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία. Όταν θα έχει επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση, τότε θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ