ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μάιος θα κρίνει την αύξηση του μπάτζετ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr το ρεπορτάζ για το τι συμφωνήθηκε στη σύσκεψη κορυφής μεταξύ των Αλαφούζου, Λυμπερόπουλου και Φύσσα για το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Να υλοποιηθεί η αναγκαία προεργασία για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, αποφάσισαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης, στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, στο ΣΚΑΪ.

Ο Αλαφούζος έθεσε το οικονομικό πλαίσιο που θα κινηθούν οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης για τη μεταγραφική θερινή περίοδο, τουλάχιστον όσον αφορά το ποσό που θα διαθέσει εκείνος στην εταιρία. Σύμφωνα με τα έσοδα και τη συνδρομή του ιδιοκτήτη, το μπάτζετ προσδιορίζεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, αναλόγως με τις αποδεσμεύσεις, τις μειώσεις και τις πωλήσεις, θα εξαρτηθεί εάν θα προκύψουν επιπλέον έσοδα. Ουσιαστικά, τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, θα χρησιμοποιηθούν για μεταγραφές.

Ως προς αυτό, ο Λυμπερόπουλος ενεργοποιήθηκε ήδη, έχοντας τις πρώτες συζητήσεις με τους μάνατζερ των Ρινάλντι και Βέμερ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή. Στη διάρκεια του Μαΐου ο τεχνικός διευθυντής θα ασχοληθεί και με τους υπόλοιπους οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό.

Αναφορικά με τις προσθήκες, ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης θέλουν να καλύψουν τα πιο σημαντικά κενά του ρόστερ. Επομένως, ο τεχνικός διευθυντής θα προσεγγίσει τους παίκτες οι οποίοι προορίζονται για βασικοί, με σκοπό να τους κλείσει το συντομότερο δυνατόν.

Στις αρχές Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του Αλαφούζου με τους Λυμπερόπουλο, Ουζουνίδη, προκειμένου να ανακεφαλαιώσουν τις εξελίξεις και να πάρουν νέες αποφάσεις, εφόσον απαιτηθεί.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

Ο Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τους Αλαφούζο και Ουζουνίδη για τη συνάντηση που είχε με τον Μάρκους Μπεργκ και τον μάνατζερ του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο προπονητής συμφώνησαν με τη στάση που υιοθέτησε ο τεχνικός διευθυντής, αφού όλοι θεωρούν ότι ο Σουηδός στράικερ είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα της επόμενης σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ