ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λυμπερόπουλος αναμένει απαντήσεις από τους παίκτες

Ο Λυμπερόπουλος αναμένει απαντήσεις από τους παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο αίτημα της διοίκησης για την καταβολή ενός μέρους από τη δόση του Μαρτίου. Γύρισε Αθήνα ο Αλαφούζος. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Προ ημερών, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε μεταφέρει στους παίκτες το αίτημα της διοίκησης για την καταβολή του 30% της δόσης Μαρτίου στον καθένα και όχι ολόκληρου του ποσού. Ακόμα, εκκρεμεί η αποδοχή ή η απόρριψη από τους ποδοσφαιριστές, αφού δεν έχουν ενημερώσει τον τεχνικό διευθυντή για την απόφαση τους.

Τα στελέχη της ΠΑΕ θέλουν να δημιουργήσουν ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας» για απρόβλεπτες διεκδικήσεις που μπορεί να προκύψουν και εμμέσως, θέλουν τη βοήθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Άλλωστε, στους παίκτες δεν υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές, αφού οι δόσεις Φεβρουαρίου καταβλήθηκαν κανονικά, με το συνολικό ποσό να αγγίζει το 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών δεν σχετίζεται με την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, αφού οι δικές τους υπογραφές έχουν παραδοθεί από τις 20 Φεβρουαρίου.

Είναι λογικό οι παίκτες να χρειάζονται χρόνο για να τοποθετηθούν, αφού η πρόταση της διοίκησης αφορά τις αποδοχές τους. Η χρονιά εξελίσσεται με μεταπτώσεις στο οικονομικό και επικρατεί επιφυλακτικότητα ως προς τις δεσμεύσεις για τις πληρωμές. Ωστόσο, αναμένεται να διευκολυνθεί η διοίκηση σε αυτό τον τομέα.

Γύρισε Αθήνα ο Αλαφούζος

Έπειτα από πολυήμερη απουσία στο εξωτερικό για επαγγελματικές δραστηριότητες, ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε στην Αθήνα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις διεργασίες για την αδειοδότηση και για τις εκκρεμότητες. Πλέον, εφόσον απαιτηθεί θα παρέμβει προσωπικά για να επιλύσει τυχόν απρόοπτα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΝΑ

Ο χρόνος τελειώνει, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισπεύδει για την άδεια

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Μέγας είσαι άνθρωπε και θαυμαστό το Ρίο-Αντίρριο

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος φόρεσε το κράνος του και μπήκε στα άδυτα της συγκλονιστικής γέφυρας, την οποία εμπνεύστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης πριν από 124 χρόνια.

BΙΝΤΕΟ: Τι συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα

Πόσο καταπονείται το όχημά μας τη στιγμή του ήχου που μισούμε να ακούμε

Το ‘Game of Thrones’ σού είπε την αποκάλυψη του φινάλε μερικές σεζόν πριν

(Μάλλον) δεν θα το θυμόταν ούτε και ο πιο λιωμένος.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24