ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λουτσιάνο στη λίστα του Ουζουνίδη

Ο Λουτσιάνο στη λίστα του Ουζουνίδη

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Κορίνθιανς, Λουτσιάνο, απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε δανεικός στη Λεγανές κατά την περυσινή σεζόν. (VIDEO)

Στη λίστα με τους περιφερειακούς επιθετικούς που εξετάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει προστεθεί ο Βραζιλιάνος της Κορίνθιανς, Λουτσιάνο. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού και απασχολεί σοβαρά.

Το πλήρες όνομα του είναι Λουτσιάνο ντα Ρότσα Νέβες και τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στη Λεγανές με τη μορφή δανεισμού. Μέτρησε 27 συμμετοχές με 1.252 λεπτά, σκοράροντας 4 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ. Δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι και είναι διεθνής με τη Βραζιλία Κ23, έχοντας 6 συμμετοχές και 5 γκολ.

Η Λεγανές θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και έχει επαφές με την Κορίνθιανς, με το συμβόλαιο του Λουτσιάνο να ολοκληρώνεται στις 30 Δεκεμβρίου του 2017. Τον διεκδικούν επίσης οι Μποταφόγκο και Κρουζέιρο από τη Βραζιλία και η Αλ Γκαραφά από το Κατάρ.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον Λουτσιάνο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα, προσφέροντας ως δέλεαρ τη συμμετοχή στο Europa League και τη φανέλα βασικού σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Οι πιθανότητες για την επίτευξη συμφωνίας είναι υπαρκτές και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: Leganes Twitter

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ