ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λουτσιάνο διέκοψε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Λουτσιάνο EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Λουτσιάνο Νέβες έλυσαν το συμβόλαιο τους, μετά από συμβιβαστική πρόταση που αποδέχτηκε ο 25χρονος επιθετικός.

Μία σχέση που άρχισε με καλούς οιωνούς, έληξε άδοξα... Ο Λουτσιάνο αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό προτού καν συμπληρώσει ένα χρόνο παραμονής, αφού έλυσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης (29/5).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης για τη διακοπή της συνεργασίας τους και δεν πείστηκε από την τελευταία απόπειρα για να συνεχίσει με μειωμένες αποδοχές. Ο Λουτσιάνο είχε τρομερά παράπονα για τη συμπεριφορά των διοικούντων και προτίμησε να επιστρέψει στη Βραζιλία.

Ο Λουτσιάνο θα πάρει 180.000 ευρώ άμεσα και τις 300.000 ευρώ που του οφείλονται, θα τις εξοφληθεί σε 24 μηνιαίες δόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λουτσιάνο αποφάσισε να μην ζητήσει αποζημίωσε για την υπόλοιπη διάρκεια του συμβολαίου του, παρότι είχε το δικαίωμα...

Οι ετήσιες αποδοχές του Λουτσιάνο ξεπερνούσαν τις 600.000 ευρώ, που δεν μπορούσε να καλύψει ο Παναθηναϊκός με τη νέα πολιτική του. Ωστόσο, το Τριφύλλι απέτυχε να εκμεταλλευτεί έναν ποδοσφαιριστή με μεταπωλητική αξία και να αποκομίσει ένα μέρος όσων ξόδεψε για την απόκτηση του.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ραντεβού για τις υπογραφές με Δώνη
"Παράθυρο" για την παραμονή των Κάτσε και Μυστακίδη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ