ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο λόγος που φόρεσε ζακέτα ο Στραματσόνι

Ο λόγος που φόρεσε ζακέτα ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε με ζακέτα καλοκαιριάτικα στη Λεωφόρο, το twitter έδωσε... ρέστα, αλλά η εξήγηση για την επιλογή του φυσικά και ήταν "πεζή", ρηχή και... αδιάφορη.

Στην εποχή τωνsocial mediaδεν ήταν καθόλου παράξενο που χθες ουκ ολίγοι ασχολήθηκαν στοtwitterμε τους λόγους οι οποίοι ενδεχομένως οδήγησαν τον Αντρέα Στραματσόνι να φορέσει ζακέτα πάνω από το κοντομάνικο μπλουζάκι του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Και μάλιστα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΙΚSolna! Άπνοια επικρατούσε, η θερμοκρασία στις 21:00 (ώρα έναρξης του ματς) δεν ήταν... αποπνικτική, ούτε όμως και δροσερή που να δικαιολογεί ζακέτα στις 28 Ιουλίου εν Αθήναις. Συνεπώς;

Ο λόγος δεν ήταν η... μαμά του Ιταλού κόουτς όπως γράφτηκε μεταξύ αστείου και σοβαρού στο... χαβαλετζίδικο πολλές φορέςtwitter .Ούτε η... ιταλική φινέτσα που αποτυπώνεται και στις ενδυματολογικές επιλογές. Αλλά ότι ο Ιταλός ήταν από τη Δευτέρα κρυωμένος, έβηχε, με λίγα λόγια “την είχε αρπάξει” όπως υποδεικνύει η καθομιλουμένη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Τόσο “πεζή”, ρηχή και... αδιάφορη είναι η εξήγηση για την περίφημη ζακέτα του Στραματσόνι που έγινεtrendyχθες βράδυ σταsocial media.Και ποιος ξέρει, μπορεί να την φορέσει και στην Στοκχόλμη. Γούρικη ήταν άλλωστε, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ