ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο λόγος για τη συνάντηση Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Διαβάστε στο Sport24.gr τι ζήτησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στη συνάντηση που είχαν και πως βοηθά ο "Καπετάνιος" τον Παναθηναϊκό.

Η συνάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ήταν λογικό να πυροδοτήσει τη σχετική φημολογία, για πολλούς λόγους. Ο "καπετάνιος" προκαλεί γκελ στους φίλους του Τριφυλλιού, σε άλλους θετικά και σε άλλους αρνητικά και κάθε εμφάνιση του στο "Απόστολος Νικολαΐδης" σηκώνει αρκετή... σκόνη.

Με δεδομένα το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ και την ιδιοκτησιακή αβεβαιότητα, λόγω της αποστασιοποίησης του Αλαφούζου, το ραντεβού ήταν λογικό να συνδεθεί με μία πιθανή έκκληση για βοήθεια από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνου έχει συχνή επαφή με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και εάν ο δεύτερος είχε πρόθεση να προσφέρει χρήματα, θα το έκανε χωρίς να διαρρεύσει στη δημοσιότητα.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Κατά κάποιο τρόπο, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης βοηθά ήδη τον Παναθηναϊκό. Ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ προσφέρει τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για τις δραστηριότητες της ακαδημίας, χωρίς ουσιαστικό αντίτιμο. Ακόμα και την κάλυψη ορισμένων λειτουργικών εξόδων, τις έχει αναλάβει εκείνος. Όμως, επιμένει να μην επιθυμεί καμία σύνδεση με την πρώτη ομάδα και σε όσους τον προσεγγίζουν, ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να εμπλακεί ξανά, ο ίδιος ή άλλο μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Εύλογα, δημιουργείται η απορία για τον σκοπό της συνάντησης. Η απάντηση είναι απλή: ο Κωνσταντίνου ζήτησε την άδεια του Γιώργου Βαρδινογιάννη για να φιλοξενήσει το αθλητικό κέντρο της Παιανίας, δύο τουρνουά των σχολών ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού. Πρόκειται για διοργανώσεις που αποφέρουν χρήματα στην ΠΑΕ και ειδικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, θα αποτελέσουν ένα καλοδεχούμενο έσοδο.

Ο Βαρδινογιάννης αποδέχτηκε το αίτημα του Κωνσταντίνου και θα παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις για τα δύο τουρνουά. Έτσι και αλλιώς, το προπονητήριο δεν έχει άλλο ένοικο σε σταθερή βάση και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των PSS μετά από αρκετά χρόνια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ