ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λίλα μπορεί να έρθει μέσω του Ρέις

Ο Λίλα μπορεί να έρθει μέσω του Ρέις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άντι Λίλα έχει προταθεί στους Λυμπερόπουλο – Ουζουνίδη και μπορεί να τους απασχολήσει στο πλαίσιο του σχεδιασμού. Παρόμοια περίπτωση ο Χρήστος Αραβίδης. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το δίδυμο των Ζέκα – Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή έχει αποδειχτεί αποτελεσματικό και λειτουργικό για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ποδοσφαιριστές διακρίνονται για τις ανασταλτικές αρετές τους, έχουν προσήλωση στην τακτική, διαθέτουν αντοχές και προστατεύουν τους στόπερ, ενώ συνεργάζονται σωστά.

Όμως, η σεζόν δεν μπορεί να βγει με δύο αμυντικούς χαφ και χρειάζεται ένας τρίτος, ο οποίος θα αποτελέσει μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Άντι Λίλα, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας δεν είναι άγνωστος στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, αφού έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Συνεπώς, δεν είναι παράξενο που προτάθηκε εκ νέου στους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο Λίλα ανταποκρίνεται στο οικονομικό πλάνο που έχει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αλλά δεν συνιστά προτεραιότητα. Για την ακρίβεια, συνδέεται με τον Νούνο Ρέις και την προσπάθεια που θα καταβληθεί για την αποδέσμευση του. Εφόσον ο Πορτογάλος καταλήξει σε συμβιβασμό και λύσει το συμβόλαιο του, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες να ασχοληθεί πιο ενεργά ο Λυμπερόπουλος με τον Λίλα.

Άλλωστε, το σχέδιο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση προβλέπει τις μεταγραφές συναρτήσει των αποχωρήσεων. Όσο για τον Λίλα, αυτός θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και αντιμετωπίζει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ως μία ευκαιρία καριέρας.

ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Ο Χρήστος Αραβίδης δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και τέθηκε υπόψη των Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη. Ο 30χρονος επιθετικός είχε εξεταστεί και τον Ιανουάριο, αλλά τότε δεν είχε αποδεσμευτεί από την Ένωση και δόθηκε συνέχεια.

Ο Αραβίδης είναι ένας στράικερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ενώ στην ΑΕΚ είχε συγκομιδή στο σκοράρισμα, με 34 γκολ σε 96 συμμετοχές, καθώς και 8 ασίστ. Δεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά, αλλά μπορεί να προσθέσει μία αξιόπιστη λύση στο ρόστερ.

Για τον Αραβίδη, ισχύει ότι και με τον Λίλα… Δεν είναι προτεραιότητα για τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, ωστόσο με το περιορισμένο μπάτζετ που διαθέτουν, αναγκαστικά θα στραφούν σε ανάλογες επιλογές. Οπότε, όλα είναι ανοιχτά με την περίπτωση του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ