ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λέτο πάσαρε, Ρινάλντι και Βιγιαφάνες σκόραραν

Ο Λέτο πάσαρε, Ρινάλντι και Βιγιαφάνες σκόραραν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Άνδρες του Παναθηναϊκού νίκησαν 2-0 τους Νέους στην προπόνηση της Τετάρτης στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Πήγε στη Βουλγαρία ο Ιβανόφ.

Με εσωτερικό φιλικό στο "Γεώργιος Καλαφάτης" μεταξύ των Ανδρών και των Νέων διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης (31/8). Το παιχνίδι είχε διάρκεια 60 λεπτών (δύο ημίχρονα των 30 λεπτών) και έληξε με νίκη των Ανδρών με 2-0.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι προηγήθηκε, με σουτ του Ρινάλντι μετά από ασίστ του Λέτο στο 29ο λεπτό, ενώ ο Βιγιαφάνιες μετά από νέα ασίστ του Λέτο στο 50' έκανε το 2-0. Παράλληλα, στο τέλος του αγώνα, ο Λέτο είχε και δοκάρι.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους Νέους να ανταγωνίζονται τους Άντρες, οι οποίοι ωστόσο κυριάρχησαν απόλυτα στο δεύτερο.

Άνδρες: Βλαχοδήμος Ο. (31' Κοτσόλης), Κουτρουμπής (31' Ευαγγέλου), Μολέντο (31' Μέστο), Ρέις, Βλαχοδήμος Π. (31' Ιμπάρμπο), Χουχούμης, Ζέκα (42' Στάικος), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι.

Νέοι:Ξενόπουλος, Ξηρός, Σερβιλάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομάτης, Μίγγος , Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας.

Στο 31' εισήλθαν οι:Βαλμάς, Δημήτρουλας, Ανδρέου. Στο 45' εισήλθαν οι:Κουντουριώτης, Θεοχάρης, Ντόκο, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος.

Ο Ράσμους Τελάντερ γυμνάστηκε ατομικά με χαμηλή ένταση και ο Ολιβιέ Μπουμάλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ και Ιβανόφ απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη (1/9) στις 18:30, ενώ την ίδια μέρα η ομάδα Νέων θα δώσει φιλικό με την ΑΕΚ στα Σπάτα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ