ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λέτο και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Ο Λέτο και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr εξηγεί για ποιους λόγους δεν έχει αρχίσει ακόμα η συζήτηση με τον Σεμπαστιάν Λέτο για την ανανέωση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017.

Η διασφάλιση της παραμονής ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ είναι η προτεραιότητα της διοίκησης του Παναθηναϊκού αυτή τη χρονική περίοδο. Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να αργεί, η ΠΑΕ εστιάζει στις διαπραγματεύσεις με τους υπάρχοντες παίκτες.

Σε πρώτο πλάνο έχει τοποθετηθεί ο Γιώργος Κουτρουμπής, το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017 και ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εισηγηθεί την ανανέωση του. Επίσης, ο Ιταλός έχει προτείνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Ροντρίγκο Μολέντο και τον Ρόμπιν Λουντ, οι οποίοι είναι "δεμένοι" έως τις 30/6/2018.

Εκκρεμότητα υπάρχει με τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος δεσμεύεται έως το τέλος της σεζόν 2016-2017. Ο Αργεντινός επέστρεψε στον Παναθηναϊκό τον Φεβρουάριο του 2016 και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, οπότε τον προσεχή Ιούνιο θα μείνει ελεύθερος.

Ασφαλώς, η περίπτωση του "Σέμπα" είναι ξεχωριστή... Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος "ανεβάζει" το ποιοτικό επίπεδο του ρόστερ, προσθέτει προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή και απολαμβάνει την αγάπη των οπαδών. Από την άλλη, έχει χρόνιο πρόβλημα στο χόνδρο του γόνατου και απαιτεί ειδική διαχείριση για να βοηθά σε συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών.

Ο Στραματσόνι εκτιμά τις αγωνιστικές ικανότητες του Λέτο, το γεγονός ότι τονώνει την ψυχολογία των συμπαικτών του και έχει αποδεχτεί το ρόλο του συμπληρωματικού. Ο Αργεντινός μόνο θετικά στοιχεία έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό και αυτό αναγνωρίζεται.

Ωστόσο, πρώτα και κύρια ο Λέτο είναι ποδοσφαιριστής και ο Στραματσόνι θα εισηγηθεί για την παραμονή του βασιζόμενος σε όσα δει στο χορτάρι. Στους επόμενους μήνες, ο Ιταλός θα καταλήξει στα συμπεράσματα του και θα προτείνει στη διοίκηση την ανανέωση ή μη, του συμβολαίου του Αργεντινού. Μέχρι στιγμής, ο κόουτς έχει θετική διάθεση και θα αποκρυσταλλώσει την άποψη του στο άμεσο μέλλον.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ