ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λέτο και η αξιοποίησή του τον κρίσιμο μήνα

Ο Λέτο και η αξιοποίησή του τον κρίσιμο μήνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι καταρτίζει τον αγωνιστικό σχεδιασμό για το προσεχές χρονικό διάστημα και ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει κεντρικό ρόλο σε αυτόν. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η επάνοδος του Σεμπαστιάν Λέτο στις προπονήσεις είναι από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις που έλαβε ο Αντρέα Στραματσόνι το τελευταίο δεκαήμερο. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ και ο Ιταλός προπονητής τον θέλει διαθέσιμο για το χρονικό διάστημα που ακολουθεί.

Ωστόσο, ο "Σέμπα" δεν παύει να ταλαιπωρείται από χρόνια ευπάθεια στον χόνδρο του γόνατου και απαιτείται ειδική διαχείριση για την αξιοποίηση του. Για αυτό, ο Στραματσόνι σχεδιάζει τον τρόπο που θα εκμεταλλευτεί τον Λέτο στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, ώστε να πάρει το μάξιμουμ.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού έχει μιλήσει αρκετά με τον ποδοσφαιριστή, καθώς και με το ιατρικό επιτελείο, ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση του. Ο Λέτο δεν μπορεί να παίξει Κυριακή - Πέμπτη - Κυριακή, οπότε ο Στραματσόνι πρέπει να αποφασίσει για τη χρησιμοποίηση του.

Αρχής γενομένης, από το κυριακάτικο (16/10) παιχνίδι με τη Ξάνθη, μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, μεσολαβούν 7 ματς. Άρα, θα φανούν οι προθέσεις του Ιταλού προπονητή για το πως θα εντάξει τον 30χρονο στράικερ στα πλάνα του, εν όψει του ποδοσφαιρικά γεμάτου μήνα.

Ο Λέτο θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, έχει μεγάλο κίνητρο να το πράξει και φυσικά, ανυπομονεί για το ντέρμπι των αιωνίων στο Φάληρο. Παράλληλα, με τη νοοτροπία νικητή μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Στραματσόνι θέλει να επωφεληθεί σε κάθε τομέα...

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ