ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Λέο Πρινσίπε προτάθηκε στον Παναθηναϊκό"

"Ο Λέο Πρινσίπε προτάθηκε στον Παναθηναϊκό"

Η παρουσία του Βραζιλιάνου ατζέντη, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο στην Αθήνα, συνδέθηκε με πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον 19χρονο δεξιό μπακ της Κορίνθιανς, Λέο Πρινσίπε. (VIDEO)

Ο Γιούρι Μαμούτε δεν δικαίωσε τις προσδοκίες για το άνοιγμα της βραζιλιάνικης αγοράς νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, όμως σύμφωνα με την ιστοσελίδα "esportes.yahoo.com", ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει.

Ο Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, Βραζιλιάνος ατζέντης, βρέθηκε στην Αθήνα και η παρουσία του συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, αφού φέρεται να πρότεινε τον 19χρονο δεξιό μπακ της Κορίνθιανς, Λέο Πρινσίπε. Ο Πρινσίπε δεν έχει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, όμως έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Παουλίστα Κ20, το εθνικό πρωτάθλημα Κ20 και το Κύπελλο Νέων του Σάο Πάολο.

Το ταξίδι του Ρομπαλίνιο στην πρωτεύουσα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, αφού ο Βραζιλιάνος μάνατζερ κοινοποίησε φωτογραφίες στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter. Επίσης, εκτός από τον Πρινσίπε έχει προτείνει ακόμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και πιθανότατα το έχει πράξει και σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Πάντως, το γραφείο εκπροσώπησης "Think Ball" έχει πελάτες στη Superleague, οπότε η έλευση του Ρομπαλίνιο στην Ελλάδα δεν προκαλεί έκπληξη. Άλλωστε, μετά την Αθήνα αναχώρησε για την Κέρκυρα, προκειμένου να διευθετήσει την υπόθεση ενός άλλου ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ