ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λεντέσμα δεσμεύει προκαταβολή της Σάντος

Ο Λεντέσμα δεσμεύει προκαταβολή της Σάντος

Ο δικηγόρος του Κριστιάν Λεντέσμα πέτυχε τη δικαστική δέσμευση της προκαταβολής που θα λάβει η Σάντος για την πώληση του "Γκαμπιγκόλ" στην Ίντερ, για οφειλές από τη συνεργασία τους.

Η λύση του συμβολαίου του Κριστιάν Λεντέσμα με τη Σάντος δεν υπήρξε συναινετική... Αντίθετα, ο Αργεντινός χαφ διεκδικεί αποζημίωση για την αποδέσμευση του και έχει προσφύγει στα βραζιλιάνικα δικαστήρια, διότι έχει στην κατοχή του ιδιωτικό συμφωνητικό.

Η οφειλή της Σάντος προς τον Λεντέσμα υπολογίζεται στις 118.000 ευρώ και τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, εκπροσωπεί ο Λοντοβίκο Σπινόσι. Επίσης, ο δικηγόρος ζητά 50.000 ευρώ για τις δικές του υπηρεσίες στην υπόθεση, ως νομική αρωγή και δικαστικά έξοδα.

Αρχικά, ο δικηγόρος επιχείρησε να εξασφαλίσει το οφειλόμενο ποσό, μέσω της δέσμευσης των εισπράξεων από τις πωλήσεις εισιτηρίων της Σάντος, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε αντιστάθμισμα, το 4ο Δημοτικό Δικαστήριο του Σάο Πάολο διέταξε η οφειλή να αποπληρωθεί από την προκαταβολή που έλαβε η Σάντος για την πώληση του "Γκαμπιγκόλ".

Ποιος είναι ο "Γκαμπιγκόλ";

Η Σάντος πούλησε στην Ίντερ τον 20χρονο επιθετικό, Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ και αρκετοί πιστωτές της βραζιλιάνικης ομάδας, δέσμευσαν με δικαστικές αποφάσεις την προκαταβολή της μεταγραφής. Όπως προαναφέρθηκε, το ίδιο έπραξε ο Λεντέσμα και όποιος προλάβει, πρόλαβε...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ