ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κωνσταντίνου συναντήθηκε με τον ατζέντη του Λουτσιάνο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Άλκης Παπαντωνίου συναντήθηκαν με τον ατζέντη του Λουτσιάνο, για να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Με τον ατζέντη του Λουτσιάνο Νέβες, Ντανίλο Σίλβα, συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο δικηγόρος, Άλκης Παπαντωνίου. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τις οφειλές προς τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και για την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ ρώτησε για ποιο λόγο ο Λουτσιάνο δεν έχει εξοφληθεί τη δόση του Οκτωβρίου, όπως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και έλαβε την απάντηση ότι αυτό θα συμβεί σύντομα. Επίσης, ζήτησε να μάθει αν υπάρχουν παράπονα για τον επαγγελματισμό του πελάτη του, με τον Κωνσταντίνου να τονίζει ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Κωνσταντίνου επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο στα οικονομικά του και είναι αναγκασμένος να μειώσει κάθετα τον προϋπολογισμό του. Με τα νέα δεδομένα, η ΠΑΕ δεν μπορεί να καλύψει τις υψηλές αποδοχές του Λουτσιάνο, οπότε η διοίκηση και ο ποδοσφαιριστής πρέπει να αναζητήσουν μία λύση.

Προς το παρόν, δεν προτάθηκε κάτι συγκεκριμένο στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή για τη διακοπή της συνεργασίας του ή για τη μείωση των απολαβών του. Ωστόσο, στη νέα συνάντηση που θα έχουν σήμερα (13/3) οι Κωνσταντίνου και Παπαντωνίου με τον Ντανίλο Σίλβα, ενδεχομένως να μπουν στην ουσία της υπόθεσης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκή Συμμαχία για Αλαφούζο: "Να εξοφλήσει τα χρέη του και να μην τον κάνει παράρτημα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ