ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κουτρουμπής θέλει να μείνει ελεύθερος άμεσα

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έδειξε διαλλακτικότητα προκειμένου να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό και δεν ζητά ποινή αφαίρεσης βαθμών. "Σημαία" τον χαρακτήρισε ο πατέρας του στην εκδίκαση.

Να ξεμπλέξει από τη δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό το συντομότερο δυνατό, επιθυμεί ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο διεθνής αμυντικός δεν θέλει να ταλαιπωρείται άλλο και εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του, Γιώργο Ζελελίδη, να κλείσει άμεσα την υπόθεση του, ώστε εκείνος να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα του.

Κάτι που ζήτησε ο Ζελελίδης κατά την εκδίκαση της προσφυγής του, το μεσημέρι της Δευτέρας (15/1), ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. "Ζητούμε αύριο το απόσπασμα προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να πάει σε ομάδα να αγωνιστεί" ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος του Κουτρουμπή.

Μάλιστα, ως ένδειξη καλή θέλησης, με τη σύμφωνη γνώμη του Κουτρουμπή, ο Ζελελίδης τόνισε ότι ο παίκτης δεν ζητά αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο απαγόρευση μεταγραφών, εφόσον δεν πληρωθεί η αποζημίωση.

Ο Άλκης Παπαντωνίου, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζήτησε χρόνο για να στείλει υπόμνημα με τις θέσεις της εταιρίας και η έδρα έδωσε διορία μέχρι το πρωί της Τρίτης (16/1). Από εκεί πέρα, η "πράσινη" πρόταση προβλέπει εξόφληση σε τρεις δόσεις, ενώ ο Κουτρουμπής ζήτησε δύο δόσεις και η αρμόδια επιτροπή θα ανακοινώσει την ετυμηγορία της την Τρίτη (16/1).

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

Αρχικά, ο Παπαντωνίου έκανε ένσταση για την καταχρηστική άσκηση προσφυγής από τον Κουτρουμπή. "Ο παίκτης δεν ερχόταν 10 μέρες στις προπονήσεις. Στις 28 έκανε την προσφυγή και από τις 18 είχε σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του" σχολίασε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού.

Ο Ζελελίδης αντέκρουσε την κατηγορία: " Κάνουμε μία προσφυγή στις 18 και την κοινοποιούμε ενώ είναι απλήρωτος και τον έχουν βρίσει και λοιδορήσει. Πρώτον πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή επί σειρά ετών αρχηγό της ομάδας. Δεν υπάρχει παίκτης που μετά την αποπομπή του να λοιδορήθηκε όπως ο Κουτρουμπής".

Σχετικά με το αίτημα για ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, ο πρόεδρος της επιτροπής ανέφερε: " Δεν έχει νόημα η ποινή αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει λεφτά για μεταγραφές"

Ο Γιώργος Ζελελίδης απάντησε ότι "ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που βρέθηκε έδωσε το καλοκαίρι 2.5 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Τσάβες και αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι".

Προκειμένου να υποστηριχθεί η θέση του Κουτρουμπή, κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας ο πατέρας του ποδοσφαιριστή. Όπως τόνισε, ο γιος του ήταν σημαία της ομάδας και άκουσε πάρα πολλά: " Συμμετείχε σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν είχε ούτε μία απουσία. Ήταν η σημαία του Παναθηναϊκού".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ