ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κουτρουμπής προστέθηκε στους απόντες

Ο Κουτρουμπής προστέθηκε στους απόντες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις του στη διακοπή του πρωταθλήματος, με τον Στραματσόνι να καλείται να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες.

Ακόμα ένας απόντας προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Αντρέα Στραματσόνι, στην προπόνηση της Παρασκευής (11/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μίκαελ Σκίμπε, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Ελλάδας.

Λόγω διεθνών υποχρεώσεων απουσίαζαν ήδη οι Γουακάσο, Εμποκού, Λουντ και Κουλιμπαλί, ενώ οι Μπεργκ, Ζέκα, Λέτο και Μαρινάκης ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι Μπουμάλ και Σάμπα ακολούθησαν ακολούθησαν μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, ο Αγγελόπουλος δεν πήγε στο προπονητήριο λόγω γαστρεντερίτιδας και ο Στάικος, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάσταση του.

Ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και αερόβια εκγύμναση περιλάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης που επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής διατηρεί υψηλή ένταση στις ασκήσεις, αν και έχει επίγνωση ότι με τόσες απουσίες, τα αποτελέσματα θα είναι περιορισμένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ