ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κουτρουμπής δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό

Ο Κουτρουμπής δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ενημερώθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ουζουνίδη και κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον Ιανουάριο και έπειτα, όμως οι αποχωρήσεις δεν θα προκύψουν μόνο από πωλήσεις. Αντίθετα, με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα ενημερωθούν όσοι δεν υπολογίζονται για να λύσουν τα συμβόλαια τους.

Όπως συνέβη την Πέμπτη (14/12), στη συνάντηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο διεθνής στόπερ πληροφορήθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και η ομάδα επιθυμεί να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Η πρόταση της ΠΑΕ στον Κουτρουμπή προβλέπει να πάρει τα δεδουλευμένα του και να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Η απάντηση του 26χρονου αμυντικού δεν έγινε γνωστή, αφού η συνεργασία του διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2019 και ίσως ζητήσει επιπρόσθετη αποζημίωση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κουτρουμπής είχε αντιληφθεί ότι έχει πέσει στη δυσμένεια του Ουζουνίδη και περίμενε την ανάλογη εξέλιξη. Οπότε, και η δική του επιθυμία ήταν να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24