ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κουλιμπαλί ζήτησε να μην ξαναπαίξει με τον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμό και ζήτησε από τον Ουζουνίδη να μην τον υπολογίζει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Τα ήξεις - αφίξεις στον Παναθηναϊκό προκάλεσαν την πρώτη απώλεια στο ρόστερ εν όψει του καλοκαιριού... Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην αγωνιστεί εναντίον του Ατρόμητου και να μην τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πράσινη", ο Αφρικανός είναι απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούν στο "τριφύλλι" και έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι, είτε μέσω συναινετικής διακοπής της συνεργασίας του, είτε με προσφυγή.

Ο Κουλιμπαλί θεωρεί ότι έχει εξαντλήσει την καλή διάθεση του και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό που θα του στερήσει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ένα καλό συμβόλαιο το καλοκαίρι. Ο Ουζουνίδης δεν είναι ικανοποιημένος από την αντίδραση του 28χρονου αμυντικού, αλλά δεν έχει περιθώρια να τον διαχειριστεί διαφορετικά.

Ο Κουλιμπαλί είχε παρόμοια συμπεριφορά τον προηγούμενο Δεκέμβριο, όταν και τότε είχε ζητήσει να μην αγωνίζεται στα παιχνίδια. Ο Ουζουνίδης τον είχε κρατήσει εκτός, αλλά τελικά ο Αφρικανός επανήρθε όταν δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ