ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Κουλιμπαλί αναγκάζεται να μείνει στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί επανεντάχτηκε στον Παναθηναϊκό όχι μόνο επειδή πείστηκε από τα λεγόμενα των Δώνη και Νταμπίζα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι ένας από τους πιο ευμετάβλητους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλάζοντας συχνά τις αποφάσεις του. Στη διάρκεια του Ιουνίου ήταν κάθετος ότι δεν θα επιστρέψει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τελικά, ο Αφρικανός αμυντικός ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και πλέον τονίζει στους συμπαίκτες του ότι θέλει να μείνει. Σύμφωνα με σημερινά (9/7) δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Κουλιμπαλί φέρεται να έχει ζητήσει από τον Νίκο Νταμπίζα αύξηση των αποδοχών του.

Ο Κουλιμπαλί αμείβεται με 180.000 ετησίως και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019. Επιπροσθέτως, έχει την έγγραφη άδεια της διοίκησης για να συζητήσει τη μεταγραφή του ως ελεύθερος.

Όμως, η πραγματικότητα δεν ευνοεί τα "θέλω" του 28χρονου ποδοσφαιριστή. Τόσο καιρό ο Κουλιμπαλί αναζητούσε ανεπιτυχώς ομάδα στη Γαλλία, ενώ δεν είναι πια ο βασικός δεξιός μπακ του Μάλι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μοχάμεντ Μαγκασούμπα προτιμά τον 27χρονο ακραίο οπισθοφύλακα της Ρεν, Χαμαρί Τραορέ.

Ο Κουλιμπαλί διαπίστωσε ότι δεν είναι τόσο περιζήτητος στη γαλλική αγορά, ενώ αν μείνει χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα, κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στο Μάλι. Επίσης, η ΠΑΕ τον έχει εξοφλήσει και του στέρησε το δικαίωμα προσφυγής και ο Κουλιμπαλί δεν έχει τα διαπραγματευτικά ατού του πρόσφατου παρελθόντος...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ