ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη στον Αλαφούζο για τη κατάσταση στον Παναθηναϊκό

Ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη στον Αλαφούζο για τη κατάσταση στον Παναθηναϊκό

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πήρε θέση ψηφίζοντας στο Poll του Sport24 τον Γιάννη Αλαφούζο ως τον βασικό υπεύθυνο για την εικόνα που παρουσιάζει το τριφύλλι συγκεντρώνοντας ένα ποσοστό που αγγίζει το 60%.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε μεγάλη ανταπόκριση στο Poll του Sport24 για το ποιος έχει τη βασική ευθύνη για τη φετινή εικόνα του τριφυλλιού καθώς μέσα σε έξι ώρες περισσότεροι από 21.000 ήταν αυτοί που πήραν θέση ψηφίζοντας και αναδεικνύοντας τον βασικό υπαίτιο ο οποίος σύμφωνα με τον κόσμο είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ συγκέντρωσε ποσοστό 59% ενώ στο ίδιο Poll υπήρχαν ο Γιάννης Αναστασίου, οι παίκτες αλλά και το δίδυμο των Φύσσα Βόκολου που ακολουθούν με τη συγκεκριμένα σειρά αλλά αρκετά μακριά σε σχέση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Γιάννης Αλαφούζος, ποσοστό 59%

Περισσότεροι από 12.500 απ' όσους ψήφισαν θεωρούν ως κύριο υπαίτιο τον Γιάννη Αλαφούζο. Άλλωστε αυτός "κρατάει το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι" στην πράσινη ΠΑΕ. Αυτός είναι που παίρνει τις τελικές αποφάσεις για όλα. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού μπορεί να μην έχει ευθύνη για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού του χρεώνουν και το γεγονός ότι δεν πήρε πιο γρήγορα την απόφαση να απομακρύνει τον Γιάννη Αναστασίου και ότι καθυστέρησε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Αναστασίου, ποσοστό 19%

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην δεύτερη θέση της ψηφοφορίας με 19% και σχεδόν 4.000 κόσμο να του ρίχνει την ευθύνη. Ήταν άλλωστε ο τεχνικός των πράσινων και ο άνθρωπος που είχε το πρόσταγμα στο αγωνιστικό κομμάτι του τριφυλλιού χωρίς μάλιστα κανείς να παρεμβαίνει στο έργο του. Δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που υποστηρίζουν πως για να κερδίσεις την Γκαμπάλα δεν θες καν προπονητή, ούτε μεταγραφές για να προκριθείς και του χρεώνουν τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Στη συνέχεια η εικόνα του τριφυλλιού δεν άλλαξε και είναι λογικό ο 42χρονος κόουτς να συγκεντρώνει πάνω του τις ευθύνες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ποσοστό 11%

Στην τρίτη θέση ο κόσμος τοποθέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτούς που αγωνίζονται τα 90 της αναμέτρησης και οι οποίοι σαφώς και έχουν μερίδιο ευθύνης για το αγωνιστικό κομμάτι και την εικόνα που παρουσιάζει το τριφύλλι έως τώρα. Πολλοί όμως ισχυρίζονται πως οι παίκτες ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή τους και πως αν δεν είναι καλοί τότε ο εκάστοτε τεχνικός δεν πρέπει να τους χρησιμοποιεί.

Οι Φύσσας-Βόκολος, ποσοστό 11%

Αρκετός κόσμος θα περίμενε τους Φύσσα-Βόκολο να είναι στην δεύτερη θέση καθώς οι δυο τους ήταν υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του τριφυλλιού. Αυτοί έφεραν τους παίκτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα ενώ είναι και το θέμα με τον Μάικλ Εσιέν που το χρεώνονται αποκλειστικά οι Φύσσας, Βόκολος και μετά όλοι οι υπόλοιποι.

Τα αποτελέσματα του Poll

Αλαφούζος 59%

Αναστασίου 19%

Οι παίκτες 11%

Οι Φύσσας-Βόκολος 11%

Ψήφισαν 21.277 αναγνώστες μέχρι τις 11.50μ.μ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ