ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κοντονής καλεί σε απολογία τον Παναθηναϊκό

Ο Κοντονής καλεί σε απολογία τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Υπόμνημα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (14/12) θα καταθέσουν οι "πράσινοι" που κινδυνεύουν με νέο πρόστιμο. Ο Σταύρος Κοντονής καλεί σε απολογία τον Παναθηναϊκό.

Σε απολογία για την ερχόμενη Δευτέρα 14/12 καλεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Οι "πράσινοι" θα καταθέσουν υπόμνημα με τις θέσεις τους και κινδυνεύουν με νέα τιμωρία, που δεν έχει καμία σχέση με το πρόστιμο των 190.000 ευρώ, τις τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών, την απώλεια του αγώνα στα χαρτιά και την αφαίρεση των τριών βαθμών που τους έχει επιβληθεί από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League.

Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο 4326/2015, στο άρθρο 1, "Διοικητικά μέτρα κατά της βίας", ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει - επιπλέον - με πρόστιμο από 10.000 ευρώ μέχρι και 1 εκατομμύριο ευρώ και με απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων.

Ο Σταύρος Κοντονής θα προωθήσει το υπόμνημα στην Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) που θα προτείνει την ποινή που θα επιβληθεί και θα επικυρωθεί στην συνέχεια από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ