ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κονέ αρέσει (πάντα) στον Στραματσόνι

Ο Κονέ αρέσει (πάντα) στον Στραματσόνι

Νέο ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Αντρέα Στραματσόνι παρακολουθεί την υπόθεση του Παναγιώτη Κονέ και εξηγεί πως θα επιτευχθεί η συμφωνία Παναθηναϊκού - Ουντινέζε.

Μέχρι τις αρχές Ιουλίου, ο Παναγιώτης Κονέ είχε τον πρώτο λόγο στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφού απείχε ελάχιστα από τη συμφωνία με τον Αντρέα Στραματσόνι. Τελικά, η μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε όμως ο 27χρονος χαφ εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ειδησεογραφία του Τριφυλλιού.

Όπως για παράδειγμα την Κυριακή (21/8), με την ιστοσελίδα "mondoudinese.it" να αναφέρεται στο φλερτ του Κονέ με τον Στραματσόνι...

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Κονέ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ουντινέζε για την πρεμιέρα της Serie A έπειτα από απόφαση του προπονητή και δεν υπολογίζεται. Κατόπιν, συμπληρώνεται ότι ο Έλληνας διεθνής αρέσει στον Στραματσόνι, αλλά η μεταγραφή δεν υλοποιείται λόγω διαφωνιών στην οψιόν αγοράς.

Πρακτικά, η Ουντινέζε δέχεται να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή, αρκεί να προβλεφθεί η υποχρεωτική πώληση του στο τέλος της σεζόν 2016-2017. Μία προϋπόθεση που δεν συζητά ο Παναθηναϊκός, επειδή δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά των δικαιωμάτων του Κονέ.

Επίσης, ο 27χρονος χαφ δεν έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Αθήνα, αναζητώντας εναλλακτικές επιλογές στην Ιταλία. Δεν τις έχει βρει και το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα εξαναγκαστεί στον επαναπατρισμό, προκειμένου να μην καταλήξει να παρακολουθεί τα παιχνίδια της Ουντινέζε από την εξέδρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ