ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κάτσε "λύνει" τα χέρια του Δώνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκούς Κάτσε έχει βασικό ρόλο στο σχέδιο του Γιώργου Δώνη και βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Εξ' ορισμού, ο Γιώργος Δώνης έχει δύσκολο έργο στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Υπό την αίρεση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ο Δώνης θα δουλέψει με ένα ρόστερ με περιορισμούς, που δεν είναι εύκολο να αναπληρώσει την οποιαδήποτε απώλεια.

Για αυτό, ο Δώνης έχει ζητήσει από τον Νίκο Νταμπίζα να εξαντλήσει τα περιθώρια για την παραμονή του Εργκούς Κάτσε. Αφενός ο Κάτσε προσαρμόστηκε πλήρως στον Παναθηναϊκό και γνωρίζεται με τον Δώνη, αφετέρου δεν υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθεί με άλλον ποδοσφαιριστή παρόμοιας αξίας.

Κατά πρώτον, ο Κάτσε ταίριαξε με τον Φάνη Τζανδάρη και σχηματίζουν ένα ποιοτικό δίδυμο στους αμυντικούς χαφ. Με την παρουσία του Χρήστου Δώνη και του Πασχάλη Στάικου, ο Γιώργος Δώνης έχει λύσεις για το κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Ακόμα, με την παραμονή του Κάτσε ο Δώνης έχει την άνεση να μεταφέρει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην άμυνα. Ο 48χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τη μία κανονική μεταγραφή που δικαιούται ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει επιθετικό. Επίσης, δεν υπάρχει έμπειρος Έλληνας στόπερ κάτω των 23 ετών, ο οποίος να κάνει τη διαφορά.

Ο Κάτσε είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει τα προσόντα να παίξει στον Παναθηναϊκό και ο Δώνης θέλει να τον κρατήσει. Το θετικό είναι ότι ο παίκτης επιθυμεί να μείνει, υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό με τον Νταμπίζα, ενώ και ο ΠΑΟΚ δίνει τη συγκατάθεση του για τη μεταγραφή.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ