ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο καθησυχαστικός Τουμαζάτος στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο καθησυχαστικός Τουμαζάτος στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη χρήση της προηγούμενης σεζόν και αναφέρθηκε στο έλλειμμα που θα προκύψει στο φετινό προϋπολογισμό.

Η προγραμματισμένη μηναία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (8/10) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο Μαρούσι. Η διαδικασία είχε τυπική σημασία και διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, ενώ δεν παρέστη ο πρόεδρος, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει μεταβεί στις ΗΠΑ για προσωπικές υποχρεώσεις.

Το ΔΣ συνεδρίασε με αντικείμενο την οικονομική χρήση της σεζόν 2014-2015 και αποφάσισε να προτείνει την έγκριση της, στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος ενημέρωσε τα παριστάμενη μέλη ότι ο προϋπολογισμός τηρήθηκε και η εταιρία έκλεισε την οικονομική χρήση με μικρό θετικό πρόσημο. Όσο για την τρέχουσα σεζόν, όταν εκφράστηκαν ανησυχίες για έλλειμμα λόγω της απώλειας των προσδοκώμενων εσόδων από τους ομίλους του Europa League, ο Τουμαζάτος αναγνώρισε το γεγονός αλλά διαβεβαίωσε ότι οι πληρωμές θα εκτελεστούν στην ώρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλαφούζος έχει αναλάβει την κάλυψη της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και εάν χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ με 7-8 εκατομμύρια ευρώ, δεν θα παρουσιαστεί λειτουργικό πρόβλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ