ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Καντέ ξεχώρισε τους Σισέ και Ζιλμπέρτο

Ο Καντέ ξεχώρισε τους Σισέ και Ζιλμπέρτο

Ο Σεντρίκ Καντέ διάλεξε τους καλύτερους έντεκα και δεν ξέχασε τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τους οποίους αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Σεντρίκ Καντέ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2009 έως το 2012 και πανηγύρισε το νταμπλ του 2010. Πλέον, στην ηλικία των 37 ετών παίζει στην ερασιτεχνική ομάδα Περιότ Βαμπάν, στην περιοχή του Αλσάκ, λίγο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του.

Ο διεθνής με το Μάλι μίλησε στην ιστοσελίδα "actufoot.com" και διάλεξε τους έντεκα καλύτερους συμπαίκτες που είχε. Μεταξύ τους ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τους οποίου συνυπήρξε στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Για τον Ζιλμπέρτο, ανέφερε ότι "παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό. Κάλυπτε τους χώρους μπροστά από την άμυνα. Τεχνίτης, καθαρός παίκτης, δούλευε με ταπεινότητα και εργατικότητα, παρότι ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής".

Όσο για τον Σισέ, τον περιέγραψε ως "έναν παίκτη που τον μισούσα πριν τον γνωρίσω. Δεν υπάρχουν πολλά να πω. Επηρέαζε όλα τα παιχνίδια, σε κάθε θέση, ήταν μία μηχανή, ένας πραγματικός νικητής, παράδειγμα για όλους τους νικητές".

Οι έντεκα του Καντέ σε σύστημα 4-5-1

Ο Καντέ ξεχώρισε τους Σισέ και Ζιλμπέρτο

Τέρμα: Ούγκο Λιορίς, δεξιός μπακ: Σεμπαστιάν Κόρτσια, στόπερ: Απάρν - Καντέ, αριστερός μπακ: Σιρίλ Ρουλ, αμυντικοί χαφ: Ζιλμπέρτο Σίλβα - Φλορέντ Μπαλμόντ, δεξιός χαφ: Μπακαρί Κονέ, επιτελικός χαφ: Σεϊντού Κεϊτά, αριστερός χαφ: Μαμαντού Νιανγκ, επιθετικός: Τζιμπρίλ Σισέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ