ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Καμπέσας θα παίξει στην Αβελίνο"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Μπράιαν Καμπέσας σε δηλώσεις του τόνισε πως η Αταλάντα απέρριψε την πρόταση της Ιντεπεντιέντε και ο παίκτης θα συνεχίσει στην Αβελίνο.

Η Αβελίνο θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Μπράιαν Καμπέσας σύμφωνα με τον Ιταλό εκπρόσωπο του Σιμόνε Τανγκανέλι. Σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ υποστήριξε πως ο επιθετικός από το Εκουαδόρ θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Αβελίνο με την Αταλάντα να απορρίπτει τη πρόταση της Ιντεπεντιέντε.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Η Αταλάντα θα δανείσει τον Καμπέσας σε ένα κλαμπ που παίζει στην Serie B. Η Αβελίνο είναι ένα ιστορικό σωματείο. Έπαιξε στην Seria A στην δεκαετία του 80', είχε επίσης άλλους παίκτες από τη Νότια Αμερική όπως οι Ντίαζ και Μπαρμπαντίγιο. Η Αταλάντα δεν θέλει να εγκαταλείψει την περίπτωση του Καμπέσας. Απέρριψε τη πρόταση της Ιντεπεντιέντε επειδή θέλει να τον τεστάρει και να τον πάρει την επόμενη σεζόν. Στον Παναθηναϊκό τα πήγε καλά αλλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ιταλία είναι σίγουρα ψηλότερο απ' αυτό στη πρώτη κατηγορία της Ελλάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ