ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Καμπέσας και το "plan B" για δεξιά

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι αμφίβολος λόγω πυρετού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πολλές λύσεις για τη θέση του δεξιού χαφ.

Ο πυρετός που ανέβασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", τον καθιστά αμφίβολο. Ασφαλώς, θα αποτελέσει ακόμα ένα πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού ήδη δεν υπολογίζει τον βασικό δεξιό χαφ του, Λούκας Βιγιαφάνιες.

Εφόσον ο Χατζηγιοβάνης δεν τα καταφέρει, τότε η μοναδική επιλογή είναι ο Μπράιαν Καμπέσας. Ο 20χρονος από τον Ισημερινό θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ακόμα και αν δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Μετά την προπόνηση της Τρίτης (25/7), ο Καμπέσας είχε συνομιλία με τον Ουζουνίδη και ο προπονητής του Παναθηναϊκού του εξήγησε τι περιμένει από αυτόν. Κυρίως ως προς το τακτικό κομμάτι, διότι ο Καμπέσας είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος χρειάζεται να βάλει την πειθαρχία και την προσήλωση στο "ρεπερτόριο" του.

Ο Ουζουνίδης δεν αμφιβάλλει ότι θα πάρει πράγματα στον επιθετικό τομέα από τον Λατινοαμερικάνο εξτρέμ, όμως για εκείνον προέχει η σωστή ανασταλτική συμπεριφορά. Για αυτό, του κάνει ιδιαίτερα ώστε να τον ενσωματώσει στη συνολική λειτουργία της ομάδας.

Όσο για το "plan B" στην περίπτωση που καταστεί αναγκαίο, ίσως επιστρατευτεί ο Μολίνς ο οποίος ξέρει τη θέση ή ο Ζέκα, που άρχισε τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ως δεξιός χαφ. Εναλλακτικά, υπάρχουν οι νεαροί Εμμανουηλίδης και Μπουζούκης, οι οποίοι είχαν καλή παρουσία στην προετοιμασία και περιμένουν να εκμεταλλευτούν μία... επίσημη ευκαιρία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ