ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο κ. Αλαφούζος έχει βάλει 4,5 εκατ. ευρώ, εσείς πόσα βάλατε;"

"Ο κ. Αλαφούζος έχει βάλει 4,5 εκατ. ευρώ, εσείς πόσα βάλατε;"
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φωτιές άναψε στη χθεσινή συζήτηση των εργαζομένων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η τοποθέτηση του Αλέκου Σφυρή, ο οποίος πλέον θα έχει την επίβλεψη των οικονομικών θεμάτων στην πράσινη ΠΑΕ.

Ανήκουστα πράγματα ειπώθηκαν την Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν έγινε γνωστό πως ο Αγησίλαος Τουμαζάτος αποτελεί παρελθόν από το τριφύλλι μετά από σχετική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ήθελαν να μάθουν από τους αρμόδιους τι θα γίνει με τα οφειλόμενά τους και πότε θα δουν ξανά να μπαίνουν χρήματα στον λογαριασμό τους. Η τελευταία πληρωμή, πλην του δώρου Χριστουγέννων, είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο και το χρέος στους περισσότερους αγγίζει τους έξι μισθούς.

Η συζήτηση άναψε, οι τόνοι ανέβηκαν με τους υπαλλήλους να φωνάζουν και μάλιστα δικαιολογημένα και τότε ήρθε η ανήκουστη απάντηση από τον Αλέκο Σφυρή ο οποίος πλέον θα έχει την επίβλεψη των οικονομικών θεμάτων στην πράσινη ΠΑΕ. Ο Σφυρής είπε μεταξύ άλλων: "Ο Αλαφούζος από την μέρα που είπε ότι αποχωρεί, έχει βάλει 4.5 εκατομμύρια ευρώ, εσείς τι έχετε βάλει;" Έξαλλοι έγιναν πολλοί και με την ατάκα "Θέλετε να πληρώνεστε εσείς και να μην πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές και να παίζουμε με την Κ20;".

Όλα αυτά σε ανθρώπους που παίρνουν απλά έναν μισθό και οι οποίοι έχουν βάλει πλάτη όλο αυτό το διάστημα για τον Παναθηναϊκού δουλεύοντας χωρίς να έχουν πληρωθεί. Επικράτησε ένταση, με την παρέμβαση όμως των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο. Η κατάσταση ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Και η αλήθεια είναι ότι η "πλάτη" που έχουν βάλει αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ! Τόσα περίπου είναι τα συνολικά οφειλόμενα της ΠΑΕ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ