ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γουακάσο και το είδωλο του

Ο Γουακάσο και το είδωλο του

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο έδωσε μία φανέλα του σε έναν από τους μεγαλύτερους Γκανέζους μουσικούς, λίγο πριν αναχωρήσει από την πρωτεύουσα της Γκάνας.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2016, μετά τον Ιβάν Ιβανόφ και τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Όμως, ακόμα ο Γκανέζος χαφ παραμένει στην Άκρα, την πρωτεύουσα της Γκάνας και δεν έχει αρχίσει το ταξίδι για την Αθήνα.

Τουλάχιστον, στην πατρίδα του ήταν μέχρι το βράδυ της Τρίτης (28/6), αφού τον εντόπισαν τα γκανέζικα ΜΜΕ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του μουσικό, Σάτα Γουέιλ και του έδωσε μία φανέλα της Λας Πάλμας, με το νούμερο και το όνομα του.

Ο Σάτα Γουέιλ είναι από τους πιο γνωστούς Γκανέζους μουσικούς και θεωρείται είδωλο στη χώρα του, με τον Γουακάσο να συγκαταλέγεται στους θαυμαστές του. Οπότε, ο 25χρονος άδραξε την ευκαιρία και συνομίλησε με τον τραγουδιστή της ρέγκε, λίγο πριν την αναχώρηση του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Γουακάσο τόνισε μετά τη συνάντηση ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα, ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Η Ρούμπιν Καζάν έχει συγκατατεθεί στο ταξίδι του και απομένει να φανεί ο τρόπος που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ