ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Γκαλίτσιος θα γυρίσει στην Ελλάδα"

"Ο Γκαλίτσιος θα γυρίσει στην Ελλάδα"

Ο αθλητικός διευθυντής της Λόκερεν, Βίλι Ρέιντερς, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Γκαλίτσιος έχει ήδη πάρει την απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα. Δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας πλέον στους πράσινους.

Με δηλώσεις που έκανε στις 4 Απριλίου σε ιστοσελίδα στο Βέλγιο ο αθλητικός διευθυντής της Λόκερεν, Βίλι Ρέιντερς, υποστήριξε πως ο Γιώργος Γκαλίτσιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει ήδη πάρει την απόφαση του. Χαρακτηριστικά μιλώντας σε ιστοσελίδα στο Βέλγιο είπε: "Πιστεύω ότι ο Γκαλίτσιος έχει κάνει την επιλογή του. Είναι πατέρας πλέον και πιστεύω ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι επιτρεπτό ένας παίκτης που είναι ελεύθερος να έχει κάνει την επιλογή του αλλά υπάρχουν και οι επιπτώσεις".

Μάλιστα εν συνεχεία ο Ρέιντερς μίλησε για τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στην Λόκερεν για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Γκαλίτσιος έχει μείνει εκτός της κορυφής της λίστας του Παναθηναϊκού για την θέση του δεξιού μπακ όπου κυριαρχεί ο Λανγκ.

Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείσουμε οι δηλώσεις αυτές να έγιναν και ως μέτρο πίεσης στον Γκαλίτσιο να απαντήσει στην προσφορά της Λόκερεν και πόσο μάλλον τώρα που το πρωτάθλημα στο Βέλγιο μπαίνει στην τελική του ευθεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ