ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο γιατρός γλίτωσε τα πολύ χειρότερα με τον Κοτσόλη!

Ο γιατρός γλίτωσε τα πολύ χειρότερα με τον Κοτσόλη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η άμεση επέμβαση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό του Κοτσόλη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε ο έμπειρος γκολκίπερ να μην πάθει κάτι πιο σοβαρό.

Ενδεχομένως και να πέρασε στα… ψιλά λόγω της «απόστασης», αλλά και της καθησυχαστικής ενημέρωσης που υπήρξε αργά το βράδυ της Παρασκευής (1/7), όταν βγήκε «καθαρή» η αξονική που έκανε ο Στέφανος Κοτσόλης σε νοσοκομείο του Φένλο, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο φιλικό με την Ααχεν.

ΤΕΧΕΛΕΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Ο πολύπειρος άσος λίγο έλειψε να πάθει πολύ μεγάλη ζημιά, αφού μετά τη σύγκρουσή του στον αέρα με τον παίκτη της γερμανικής ομάδας, του γύρισε για λίγο η γλώσσα! Ωστόσο, η πολύ γρήγορη παρέμβαση του γιατρού των «πράσινων» Σταύρου Χαραλαμπίδη και του Βασίλη Οικονομίδη, που έδωσαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον Κοτσόλη, γλίτωσαν τα χειρότερα για τον 37χρονο γκολκίπερ. Ο Κοτσόλης έμεινε το πρωί του Σαββάτου (2/7) στο ξενοδοχείο κι ένιωθε πολύ καλύτερα μετά την περιπέτειά του, όμως στις προπονήσεις θα επανέλθει από τη Δευτέρα.

Απουσία για τρεις

Οι Κουτρουμπής (χτύπημα στη γάμπα), Μπουμάλ (ενόχληση στον προσαγωγό) και Μέστο (ένιωθε «βαριά» τα πόδια του) δεν έκαναν προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (2/7) με την ομάδα, αλλά πήγαν στο γυμναστήριο για αποφόρτιση.

Εντολή Στραματσόνι

Μετά το «κορόιδο» στο ζέσταμα, ο Στραματσόνι έδωσε εντολή σε Ζέκα, Ιβανόφ, Λέτο, Βιγιαφάνιες, Λουντ (που επιβαρύνθηκαν σημαντικά στο φιλικό με την Άαχεν) να κάνουν για λίγο αποφόρτιση μόνοι τους και μετά να πάνε γυμναστήριο.

Σε δυο γκρουπ

Στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος οι «πράσινοι» έκαναν φουλ σετ από σπριντάκια, ενώ οι τερματοφύλακες συνέχισαν το πρόγραμμά τους με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, ολοκληρώνοντας με ελαφρύ τζόκινγκ.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ