ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιαννακόπουλος στην εστία του Παναθηναϊκού

Ο Γιαννακόπουλος στην εστία του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι ολοκληρώνει την αξιολόγηση των τερματοφυλάκων του με τη χρησιμοποίηση του Γιαννακόπουλου στο ματς με τον Πανθρακικό. Δίδυμο Μπεργκ - Λέτο στην επίθεση.

Η αξιολόγηση των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού από τον Αντρέα Στραματσόνι θα συνεχιστεί στο κυριακάτικο (17/4) παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Ιταλός προπονητής θα χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τον Νίκο Γιαννακόπουλο, προκειμένου να τον παρακολουθήσει σε συνθήκες αγώνα. Εναντίον της Βέροιας είχε αγωνιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους δύο γκολκίπερ να διεκδικούν μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Στην άμυνα, ο Νάνο θα αρχίσει στο αριστερό άκρο, ο Μέστο στο δεξιό άκρο και οι Σάντσεθ και Τελάντερ θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ. Ο Ισπανός δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τις φοβίες του μετά τον τραυματισμό, αλλά ο Στραματσόνι θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής εν όψει των play offs.

Στη μεσαία γραμμή, ο Λαγός και ο Λουντ θα καλύψουν τον άξονα, ο πρώτος με πιο ανασταλτικό ρόλο και ο δεύτερος με πιο επιτελικό. Στα άκρα, ο Εβανζελίστα θα τοποθετηθεί αριστερά και οι Βιγιαφάνιες και Μπουμάλ διεκδικούν την αντίστοιχη θέση στο δεξιό άκρο.

Τέλος, στην επίθεση, ο Μπεργκ επανέρχεται μετά από την έκτιση της ποινής του και ο Λέτο ξεκουράστηκε στην Τρίπολη, οπότε θα αγωνιστούν ως παρτενέρ. Ο "Στράμα" ποντάρει στους δύο και θέλει να βελτιώσουν τη συνεργασία τους, ώστε να αποδώσουν καλύτερα στα play offs.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση του Σαββάτου (16/4):

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ