ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιάγιαλο αρέσει στον Στραματσόνι

BAD KLEINKIRCHHEIM, AUSTRIA - JULY 25: Mato Jajalo of Palermo in action during a training session at US Citta' di Palermo training base on July 25, 2016 in Bad Kleinkirchheim, Austria.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
BAD KLEINKIRCHHEIM, AUSTRIA - JULY 25: Mato Jajalo of Palermo in action during a training session at US Citta' di Palermo training base on July 25, 2016 in Bad Kleinkirchheim, Austria. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ της Παλέρμο, Μάτο Γιάγιαλο φέρεται να απασχολεί τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος κινείται εκ νέου και για τον Χιλιανό στράικερ, Μαουρίσιο Πινίγια. (VIDEO)

Ο Φελίπε Μέλο είναι ο διακαής πόθος του Αντρέα Στραματσόνι για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και ο Κάρλος Καρμόνα μία πιο προσιτή λύση... Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" ο Ιταλός έχει στραφεί σε έναν άλλο ποδοσφαιριστή...

Πρόκειται για τον 28χρονο αμυντικό χαφ της Παλέρμο, Μάρτιν Γιάγιαλο, τον οποίο φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Στραματσόνι. Ο Γιάγιαλο θεωρείται μία εφικτή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, με το ιταλικό δημοσίευμα να τη χαρακτηρίζει "πιο οικονομική".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η υπόθεση Γιάγιαλο είναι "μία πραγματική πιθανότητα, που μπορεί να υλοποιηθεί θετικά στους επόμενους μηνες". Άλλωστε, το TMW έχει προσβάσεις στο περιβάλλον του Στραματσόνι και διαθέτει αξιόπιστη πληροφόρηση.

Τη φετινή σεζόν (2016-2017) ο Γιάγιαλο δεν παίζει συχνά, έχοντας μόνο 6 συμμετοχές με συνολικό χρόνο 282'. Πέρυσι έκανε μία γεμάτη σεζόν (2015-2016) με 29 παιχνίδια (2.123'), ενώ πρόπερσι (2014-2015) "έσπασε τα κοντέρ" με 48 ματς και 3.500 αγωνιστικά λεπτά με τις Ριέκα και Παλέρμο...

Ο Γιάγιαλο είναι διεθνής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και μάλιστα, αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στο ισόπαλο 1-1 με την Ελλάδα στο "Καραϊσκάκης", πριν από 10 ημέρες περίπου. Είχαν προηγηθεί δύο συμμετοχές με την Κροατία, προτού αποφασίσει να αποκτήσει τη βοσνιακή υπηκοότητα.

Ο Γιάγιαλο έχει γεννηθεί στις 25 Μαΐου του 1988 στην πόλη Γάιτσε της πρώην Γιουγκοσλαβίας, έχει ύψος 1,80μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Πριν την Παλέρμο, έχει περάσει από τις Σλάβεν Μπελούπο, Σιένα, Κολωνία, Σαράγιεβο και Ριέκα.

Δείτε τις μεταγραφές του Γιάγιαλο

Ο Γιάγιαλο αρέσει στον Στραματσόνι

Δείτε βίντεο με τον Γιάγιαλο

Επίσης, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Στραματσόνι θέλει να ενισχύσει την επίθεση του και στρέφεται εκ νέου στον Χιλιανό επιθετικό, Μαουρίτσιο Πινίγια. Ο 33χρονος στράικερ δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Αταλάντα υπό τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Στραματσόνι φαίνεται πως ήδη επικοινώνησε ξανά μαζί του, για να τον φέρει τώρα στον Παναθηναϊκό, αφού δεν τα κατάφερε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Φαίνεται πως ο Στραματσόνι θέλει να προσθέσει έναν επιθετικό περιοχής με τα χαρακτηριστικά του Πινίγια, ο οποίος είναι ψηλός και δυνατός. Άλλωστε, μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός παίρνει γκολ σε σταθερή βάση από τον Μπεργκ και τον Λέτο και δεν έχει βρει πιο αξιόπιστες λύσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ