ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο γενικός αρχηγός αναζητείται από το 2013

Ο γενικός αρχηγός αναζητείται από το 2013
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναζητά από το 2013 έναν άνθρωπο ο οποίος θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά ακόμα δεν τον έχει βρει...

Στην επικαιρότητα επανήρθε η ανάγκη εύρεσης ενός ανθρώπου, ο οποίος θα επιβάλλει την πειθαρχία στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και θα πλασιώσει τον Αντρέα Στραματσόνι (ή τον προπονητή, γενικότερα), συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μόνο που αυτή η διαπίστωση δεν είναι τωρινή, αλλά χρονολογείται από την αρχή της παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου. Τότε, μάλιστα, είχε καλυφθεί η θέση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού, αλλά το πόστο καταργήθηκε με την πρόσληψη των Νταμπίζα - Αναστασίου.

Έκτοτε, ειδικά μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα, πολλές φορές ανακινήθηκε το σενάριο. Κατά καιρούς, συζητήθηκαν ονόματα όπως του Γιώργου Καραγκούνη, του Σωτήρη Κυργιάκου και εσχάτως, του Μλάντεν Πέτριτς.

Το ζήτημα επανέκαμψε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 3-0 και παρατηρήθηκε η έλλειψη πειθαρχίας στην ομάδα. Ωστόσο, αρκετοί αμφισβητούν κατά πόσο η τοποθέτηση ενός ακόμα ατόμου στο οργανόγραμμα θα λύσει το πρόβλημα.

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού εντοπίζεται στη συνολική νοοτροπία που εκπέμπει ως "οργανισμός" και όχι μεμονωμένα στα πρόσωπα. Ασφαλώς, αυτά παίζουν το ρόλο τους, αλλά ατομικά δεν μπορούν να δώσουν λύσεις και απαιτείται μία συνολική παρέμβαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ