ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο γάμος του Μπεργκ και της Ζοζεφίν

Ο γάμος του Μπεργκ και της Ζοζεφίν

Την Πέμπτη το βράδυ ο Μάρκους Μπεργκ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στην Βάρκιζα και το ζευγάρι είχε κάθε λόγο να πλέι σε πελάγη ευτυχίας.

Από την πρώτη στιγμή που ο Μάρκους Μπεργκ και η Ζόζεφιν ήρθαν στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού αγάπησαν την χώρα μας και αυτό τους οδήγησε στο να τελέσουν τον γάμο τους στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Βάρκιζα την Πέμπτη το βράδυ.

Το ζευγάρι έχει ήδη δυο παιδιά αλλά την Πέμπτη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με όλα τα παραδοσιακά ελληνικά έθιμα και παρουσία περίπου 100 στενών φίλων και συμπαικτών του Μπεργκ κυρίως από την Σουηδία.

Την Παρασκευή το μεσημέρι η Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο με το ακόλουθο σχόλιο: "Σας ευχαριστούμε όλους, που κάνατε την ημέρα του γάμου μας, την πιο μαγική μέρα ποτέ… ατέλειωτη αγάπη (Thank you all for making our wedding day the most magic ever…endless love)".

Και λίγες ώρες αργότερα έγραψε επίσης στον λογαριασμό της: "Είμαι η πιο ευτυχισμένη κοπέλα στην γη. Σε αγαπώ" ενώ ο τίτλος του μπλογκ της είχε τίτλο: "Είπε το ναι".

Ο γάμος του Μπεργκ και της Ζοζεφίν

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ