ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο "φευγάτος" Χριστοδουλόπουλος και ο Κονέ

Ο "φευγάτος" Χριστοδουλόπουλος και ο Κονέ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για τις επαφές του Αντρέα Στραματσόνι με τον πρόεδρο της Βερόνα Μαουρίτσιο Σέτι και την άποψη του ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζιανπάολο Πότσο.

Το ενδιαφέρον για τον Παναγιώτη Κονέ δεν τελεσφόρησε, στο προσκήνιο ήρθε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Αντρέα Στραματσόνι, με την παραίνεση του Γιάννη Αλαφούζου, προσπαθεί να φέρει έναν πρωτοκλασάτο Έλληνα ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί μία παρεμφερή περίπτωση με τον Τζιανπάολο Πατσίνι, τον Ιταλό επιθετικό ο οποίος απασχόλησε τον Στραματσόνι πριν λίγο καιρό. Οι δύο ανήκουν στην Ελλάς Βερόνα, που υποβιβάστηκε στη Serie B και η διοίκηση δεν δύναται να καλύψει τις αποδοχές τους.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει τοποθετηθεί στη λίστα των υπό παραχώρηση, όμως η Ελλάς Βερόνα επιθυμεί να αποκομίσει όφελος. Διότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει καλό όνομα στην Ιταλία και μπορεί να προσελκύσει ενδιαφέρον, έστω και αν δεν πρόκειται για πολλά χρήματα.

Ο Στραματσόνι επικοινωνεί τακτικά με τον πρόεδρο, Μαουρίτσιο Σέτι και αρχικά ενημερωνόταν για τον Πατσίνι, αλλά πλέον λαμβάνει πληροφορίες για τον Χριστοδουλόπουλο. Δεδομένα, εάν ο Λάζαρος αποδεσμευτεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του.

Όσο για την επανεμφάνιση του Παναγιώτη Κονέ; Ο προπονητής Μπέμπε Ιακίνι τον υπολογίζει στο ρόστερ της νέας σεζόν, όμως ο ιδιοκτήτης Τζιανπάολο Πότσο, θέλει να δημιουργηθεί χώρους για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Ο 27χρονος χαφ δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία και μοιραία, θα τεθεί στο περιθώριο. Ναι μεν προς το παρόν δεν θέλει να φύγει από το Φρίουλι, αλλά στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν εξελίξεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ