ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Εσιέν, το γούρι με τα πιάτα που έσπασαν και ο... Καπίνο

Ο Εσιέν, το γούρι με τα πιάτα που έσπασαν και ο... Καπίνο
INTIME SPORTS

Διαβάστε δέκα παρασκηνιακές ιστορίες από τα όσα έγιναν στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού από την PUMA. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λιτή, απλή και όμορφη με την παρουσία όλων των παικτών αλλά και του τεχνικού τιμ ήταν η παρουσίαση της φανέλες του Παναθηναϊκού από την PUMA. Το Sport24 βρέθηκε την Τετάρτη στο "Baraonda" και σας μεταφέρει δέκα μικρά στιγμιότυπα από όσα έγιναν στην διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα άκουσε για τον Καπίνο

Έξω από τον χώρο όπου γινόταν η εκδήλωση της PUMA και φυσικά έξω και από την μπουτίκ υπήρχαν αρκετοί φίλοι των πρασίνων και ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν η επιλογή του Στέφανου Καπίνο να πάει στον Ολυμπιακό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τα ακούσει ο Σωτήρης Νίνης καθώς είναι γνωστό ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων οι παρευρισκόμενοι του είπαν: "Πες στο φιλαράκι σου ότι θα τον περιμένουμε στην Λεωφόρο".

Το πιο μεγάλο πηγαδάκι

Ένα από τα μεγαλύτερα πηγαδάκια που στήθηκαν πριν την έναρξη της εκδήλωσης ήταν αυτό ανάμεσα σε Φύσσα, Βόκολο και Εσιέν με το που μπήκε ο Γκανέζος μέσος στην αίθουσα. Οι τρεις τους τα έλεγαν για αρκετή ώρα και δεν αποκλείεται το αντικείμενο συζήτησης να ήταν η αγωνιστική κατάσταση του Εσιέν και να μάθουν από τον ίδιο ποτέ θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Ο Εσιέν, το γούρι με τα πιάτα που έσπασαν και ο... Καπίνο
INTIME SPORTS

Παίρνει το 24 ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων και ακόμα δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό. Με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό το νούμερο της φανέλας του. Τον ίδιο όπως φάνηκε και στην παρουσίαση της PUMA δεν τον και και τόσο για αυτό και σε σχετική ερώτηση απάντησε "Δεν ξέρω ακόμα, μάλλον το 24".

Ο Εσιέν, το γούρι με τα πιάτα που έσπασαν και ο... Καπίνο
INTIME SPORTS

Του το είπε ο κολλητός του

Ο Γιανς Βεμερ έχει επιλέξει να αγωνίζεται με το νούμερο 11 στη φανέλα κάτι που είναι περίεργο για δεξί μπακ και το ξέρει και ο ίδιος. Η επιλογή όμως οφείλεται σε έναν φίλο του καθώς όταν του είπαν από την πράσινη ΠΑΕ ποια νούμερα είναι διαθέσιμα ο Βέμερ συνομίλησε με έναν φίλο του ο οποίος τον προέτρεψε να πάρει το 11. Τώρα όπως έλεγε και ο ίδιος μένει να βάλει κάποιο γκολ και να πάει να δείξει την φανέλα με το νούμερο του. Ο Γερμανός μάλιστα έχει βρει και το νέο του σπίτι στην Γλυφάδα.

Μόνο ο Χέντερ απουσίαζε

Όλο το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας βρέθηκε στην εκδήλωση. Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Χένκ Χέντερ. Ο Ολλανδός που έχει ενσωματωθεί τις τελευταίες μέρες στο τεχνικό τιμ την ίδια ώρα ήταν στο "Γ.Καλαφάτης" και προπονούσε τους "κομμένους" του Παναθηναϊκού.

Τα πιάτα και το... γούρι

Λίγο πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των εμφανίσεων ένας εκ των φωτογράφων θέλησε να πάρει καλύτερη θέση αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει σαματά. Και αυτό γιατί κούνησε το τραπέζι στο οποίο πάνω βρίσκονταν αρκετά πιάτα με αποτέλεσμα αυτά να πέσουν και να σπάσουν. Κάποιοι το θεώρησαν και γούρι για τη φετινή σεζόν. Για να δούμε τι θα δούμε...

Ο Εσιέν, το γούρι με τα πιάτα που έσπασαν και ο... Καπίνο
INTIME SPORTS

Πήρε γεύση από Λεωφόρο ο Εσιέν

Στο διαφημιστικό τρέιλερ της φανέλας του Παναθηναϊκού πρωταγωνίστησαν δυο νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Καλτσά και Εσιέν. Για τις ανάγκες του διαφημιστικού μάλιστα βρέθηκαν στην Λεωφόρο, στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο και έτσι και ο Γκανέζος μέσος πήρε την πρώτη γεύση απο την Λεωφόρο. Τώρα μένει να την δει και γεμάτη από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Ο Εσιέν, το γούρι με τα πιάτα που έσπασαν και ο... Καπίνο
INTIME SPORTS

Συζήτηση για την φανέλα

Ο Σωτήρης Νίνης περίμενε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και εκείνη την ώρα πέρασε από δίπλα του ο Γιάννης Αλαφούζος. Οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες με θέμα την εμφάνιση καθώς ο πρόεδρος των πρασίνων ήθελε να μάθει τη γνώμη του Νίνη για το πως του φαίνεται καθώς ο νεαρός άσος ήταν και ένα από τα μοντέλα της εκδήλωσης.

Με τέσσερις αρχηγούς και βλέπουμε

Την απορία του σχετικά με ένα δημοσίευμα που έλεγε οτι τις επόμενες μέρες θα ορίσει και πέμπτο αρχηγό εξέφραζε σε ένα πηγαδάκι ο Γιάννης Αναστασίου. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά απο τη στιγμή που υπάρχουν ήδη τέσσερις Ζέκα, Μπεργκ, Λάγος και Κοτσόλης δεν υπάρχει ανάγκη να ορίσει και άλλον στην θέση του Μέντες που θα αποχωρήσει. Οπότε το τριφύλλι ξεκινά με τέσσερις αρχηγούς και βλέπουμε.

Ο Εσιέν, το γούρι με τα πιάτα που έσπασαν και ο... Καπίνο
INTIME SPORTS

Δεν κάνουν βήμα χωριστά

Εσιέν και Ατζαγκούν έχουν κολλήσει από την πρώτη μέρα και ο ένας δεν κάνει βήμα χωρίς τον άλλο. Με τον νεαρό Νιγηριανό να έχει αναλάβει τον ρόλο να μάθει στον Γκανέζο άσο και όλα τα κατατόπια. Μάλιστα ο Ατζαγκούν χαίρεται ιδιαίτερα την παρέα του με τον Εσιέν και συνέχεια τον αποκαλεί "μεγάλο αδερφό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ