ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Εσιέν τιμά τον Άπια

Ο Εσιέν τιμά τον Άπια

Μπορεί ο Μίκαελ Εσιέν να μην ταξίδεψε στην Γκάνα για να πάρει μέρος στο φιλικό προς τιμήν του Στεφάν Άπια, αλλά, αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του μέσω "τιτιβίσματος".

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό, ο Μάικλ Εσιέν δεν ταξίδεψε στην Άκρα, την πρωτεύουσα της Γκάνας, όπου ήταν καλεσμένος στο φιλικό παιχνίδι προς τιμή του Στέφαν Άπια, ο οποίος εγκαταλείπει την ενεργό δράση.

Οι δύο ποδοσφαιριστές διατηρούν στενή φιλία και η απουσία του Εσιέν από το αποχαιρετιστήριο ματς για τον επιστήθιο φίλο του, κάθε άλλο παρά ευχάριστη του είναι.

Ωστόσο, η σύζυγος του, Ακοσούα Πούνι, μετέβη στη Γκάνα και παρέστη στη δεξίωση που διοργανώθηκε με τιμώμενο πρόσωπο τον Άπια, το βράδυ της Παρασκευής (26/6), προχωρώντας και σε μία σημαντική δωρεά υπέρ φιλανθρωπικών σκοπών.

Επίσης, η σύζυγος του Εσιέν θα παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (27/6), στο οποίο θα αγωνιστούν ο Άπια και άλλοι μεγάλοι αστέρες από τη "χρυσή περίοδο" των "Μαύρων Αστέρων".

Συγχρόνως, ο Εσιέν "τιτίβισε" στο Twitter, αποθεώνοντας τον φίλο του και αρχηγό του στην Εθνική ομάδα:

"Το τελευταίο παιχνίδι του Στέφαν Άπια. Φανταστικός αρχηγός, αδερφός και σπουδαίος παίκτης. Συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα, αδερφέ. Μπράβο, αρχηγέ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ