ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ερασιτέχνης έθεσε όρους στην κυβέρνηση

Ο Ερασιτέχνης έθεσε όρους στην κυβέρνηση

Οι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και άλλα κυβερνητικά στελέχη και ζήτησαν να ικανοποιηθούν συγκεκριμένες απαιτήσεις για να συμμετάσχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στη "Νέα Αθήνα". Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και άλλα κυβερνητικά στελέχη συναντήθηκαν στη Βουλή ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος και Ηλίας Μιχαλαριάς. Η συνάντηση αφορούσε την πρόθεση της κυβέρνησης να επιλύσει το γηπεδικό πρόβλημα του Τριφυλλιού μέσω μίας μεγάλης αστικής παρέμβασης,

Οι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και εξέφρασαν τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα συναινούσαν στη μετεστέγαση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επικεφαλής του Ομίλου έθεσαν συγκεκριμένους όρους τους στους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ώστε να μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη "Νέα Αθήνα". Αυτοί είναι:

1) Να αναγνωριστούν και να διατηρηθούν τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη, όπως έχουν παγιωθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

2) Το ποδοσφαιρικό γήπεδο να ανήκει στον Ερασιτέχνη.

3) Να προβλεφθούν χώροι για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

4) Να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων.

5) Να καταστεί σαφές ότι το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα γκρεμιστεί μόνο όταν κατασκευαστούν και λειτουργήσουν όλες οι εγκαταστάσεις στο Γουδή.

6) Ο Ερασιτέχνης έχει συζητήσει με επενδυτές από το εξωτερικό για την κάλυψη του κόστους.

Οι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς διεμήνυσαν ότι πρόκειται να υπαναχωρήσουν από τις θέσεις που εξέφρασαν και αναμένουν από την κυβέρνηση να τις ενσωματώσει στη νομοθετική παρέμβαση που ετοιμάζει. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν έφερε αντίρρηση και δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις.

Επιπλέον, το κυβερνητικό κλιμάκιο παρουσίασε προτάσεις για τη χρηματοδότηση του έργου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ακόμα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Ακόμα, δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα, αφού θα εξαρτηθεί από την πρόοδο του νομοθετικού έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα" και το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Θετικός ο Αλαφούζος, προϋποθέσεις από Ερασιτέχνη
Το Γουδί ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αυτά είναι τα 15 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2017 (τα 4 είναι στην Ελλάδα)

Τέταρτο χειρότερο στον κόσμο ένα ελληνικό αεροδρόμιο σύμφωνα με την ψήφο των επιβατών που προέκυψε από την εμπειρία τους. Ποια είναι τα άλλα τρία που μπήκαν στην δεκάδα με τα χειρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη

Όταν ο Κοσκωτάς έδωσε 600 εκατομμύρια στον Σαραβάκο

Μία κινηματογραφική ιστορία που αναστάτωσε όλη την Ελλάδα και ξεπερνούσε κάθε θρίλερ μυστηρίου. Με λεφτά σε βαλίτσες που θάφτηκαν κάτω από τα πλακάκια και τη θυρίδα '202 Α' να μιλάει ακόμα.

Lockheed Martin: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον 'γίγαντα' των όπλων

To νέο στοίχημα με τα F35, οι χρυσές δουλειές με οπλικά συστήματα σε όλον τον πλανήτη και η μεγάλη της δύναμη στη διπλωματία

Τι λες σε έναν Μεταλά (και τι ακούει στην πραγματικότητα)

Πόσο κοντά στο βρωμόξυλο έχεις βρεθεί χωρίς να το πάρεις χαμπάρι;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24