ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ερασιτέχνης έθεσε όρους στην κυβέρνηση

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΑΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΑΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και άλλα κυβερνητικά στελέχη και ζήτησαν να ικανοποιηθούν συγκεκριμένες απαιτήσεις για να συμμετάσχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στη "Νέα Αθήνα". Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και άλλα κυβερνητικά στελέχη συναντήθηκαν στη Βουλή ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος και Ηλίας Μιχαλαριάς. Η συνάντηση αφορούσε την πρόθεση της κυβέρνησης να επιλύσει το γηπεδικό πρόβλημα του Τριφυλλιού μέσω μίας μεγάλης αστικής παρέμβασης,

Οι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και εξέφρασαν τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα συναινούσαν στη μετεστέγαση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επικεφαλής του Ομίλου έθεσαν συγκεκριμένους όρους τους στους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ώστε να μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη "Νέα Αθήνα". Αυτοί είναι:

1) Να αναγνωριστούν και να διατηρηθούν τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη, όπως έχουν παγιωθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

2) Το ποδοσφαιρικό γήπεδο να ανήκει στον Ερασιτέχνη.

3) Να προβλεφθούν χώροι για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

4) Να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων.

5) Να καταστεί σαφές ότι το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα γκρεμιστεί μόνο όταν κατασκευαστούν και λειτουργήσουν όλες οι εγκαταστάσεις στο Γουδή.

6) Ο Ερασιτέχνης έχει συζητήσει με επενδυτές από το εξωτερικό για την κάλυψη του κόστους.

Οι Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς διεμήνυσαν ότι πρόκειται να υπαναχωρήσουν από τις θέσεις που εξέφρασαν και αναμένουν από την κυβέρνηση να τις ενσωματώσει στη νομοθετική παρέμβαση που ετοιμάζει. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν έφερε αντίρρηση και δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις.

Επιπλέον, το κυβερνητικό κλιμάκιο παρουσίασε προτάσεις για τη χρηματοδότηση του έργου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ακόμα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Ακόμα, δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα, αφού θα εξαρτηθεί από την πρόοδο του νομοθετικού έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα" και το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Θετικός ο Αλαφούζος, προϋποθέσεις από Ερασιτέχνη
Το Γουδί ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ