ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Εμποκού προτιμά τον Παναθηναϊκό από τη Σταντάρ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα βελγικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα έναντι της Σταντάρ Λιέγης για τον δανεισμό του Πολ-Ζοζέ Εμποκού.

Η Σταντάρ Λιέγης επιδιώκει τον δανεισμό του Πολ-Ζοζέ Εμποκού από την Κιέβο Βερόνα, όμως εκείνος προτιμά να μείνει στον Παναθηναϊκό υπό ανάλογο καθεστώς! Αυτό ισχυρίζεται η βελγική ιστοσελίδα "HLN", η οποία αναφέρεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, υπήρξε επαφή των ανθρώπων της Σταντάρ με τον Κονγκολέζο εξτρέμ, προκειμένου αυτός να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Εμποκού δεν απέρριψε την προοπτική, ωστόσο φέρεται να απάντησε πως αν δεν πάρει μεταγραφή, προτιμά να μείνει στην Αθήνα για άλλη μία σεζόν ως δανεικός.

Η Κιέβο Βερόνα έχει συμβόλαιο με τον Εμποκού έως τον Ιούνιο του 2019, όμως δεν τον υπολογίζει και προτίθεται να τον πουλήσει. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον 26χρονο επιθετικό, όμως δεν έχει τα χρήματα να τον αγοράσει και περιμένει διακριτικά τις εξελίξεις.

Η Σταντάρ προσπαθεί να μπει σφήνα στην ιστορία, αλλά για την ώρα ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα. Βέβαια, και οι δύο θα χάσουν εάν εμφανιστεί μία ομάδα και προτείνει χρήματα για να αποκτήσει την κυριότητα του Εμποκού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ