ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Εμποκού πάει στον Παναθηναϊκό"

"Ο Εμποκού πάει στον Παναθηναϊκό"
Παπέ-Ζοζέ Εμ'Ποκού

Τρελό σενάριο από την Ιταλία θέλει τον Ζοζέ Εμποκού να έρχεται στον Παναθηναϊκό αφήνοντας την Κιέβο Βερόνα.

Τα σενάρια από την Ιταλία που έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται... όσο τρελά και αν είναι. Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα του calciomercato.it το τριφύλλι παίρνει τον Ζοζέ Εμποκού.

Έναν παίκτη που αγωνίζεται ως στραίκερ και στα πλάγια της επίθεσης, θέσεις στις οποίες οι πράσινοι δεν ψάχνουν ποδοσφαιριστή και "έκλεισαν" τις μεταγραφές τους με την απόκτηση του Ρινάλντι.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός είναι η... "μοίρα" του Ζοζέ Εμ'Ποκού. Μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση με την Σταντάρ Λιέγης στο Απόστολος Νικολαίδης πριν από δυο χρόνια για τα προκριματικά του Champions League ο Βέλγος στραίκερ είναι έτοιμος να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Calciomercato.it τις επόμενες ώρες θα υπάρξει επίσημα η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι. Ο Εμποκού θα αφήσει την Κιέβο μετά από μόλις μια σεζόν όπου σε 20 ματς δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα".

Ο 24άχρονος άσος ο οποίος ήταν δήμιος του Παναθηναϊκού στα προ διετίας παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του Champions League έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τους πράσινους και προτάθηκε ξανά και τον Απρίλιο αλλά πολύ δύσκολα η συγκεκριμένη είδηση θα βγει αληθινή με τους πράσινους να έχουν κλείσει το ρόστερ τους όσον αφορά τους επιθετικούς.

Βέβαια ο παίκτης δεδομένα αρέσει στον Στραματσόνι και αν υπάρξει αποχώρηση από το τριφύλλι και έρθουν εκ νέου ανακατατάξεις στο πράσινο ρόστερ σε ότι έχει να κάνει με τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να παίξει το συγκεκριμένο σενάριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ